Geen nieuwe meldingen

FreeStyleSport BV

2 locaties

Onderhoudsbeurt van 1 of 2 paar ski's of één of twee snowboards bij FreeStyleSport

Kies optie

In een Notendop

Geef stoffige snowboards en ski’s goede verzorging met o.a. een hotwax en steenslijpbeurt zodat je weer kan shinen op de piste.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor een onderhoudsbeurt van één paar ski’s of één snowboard (waarde € 30)
  • € 28,99 voor een onderhoudsbeurt van twee paar ski’s of twee snowboards (waarde € 60)

Vorig jaar was je die ongekroonde koning van de zwarte piste en nu ben je van plan om weer te shinen. Alleen hebben jouw ski’s of snowboard wel wat verzorging nodig na enkele maanden te hebben doorgebracht op een uiterst stoffige zolder. Bij FreeStyleSport kan je één of twee paar ski’s of 1 of 2 snowboards laten verzorgen door de vakkundige mensen van deze sportzaak. De onderhoudsbeurt bestaat uit:

  • Belag slijpen
  • Staalkanten slijpen
  • Hotwax
  • Behandeling met de steenslijper

FreeStyleSport is een van de weinige werkplaatsen in Nederland met een eigen steenslijper. Een behandeling met deze rakker zorgt ervoor dat je nog gladder van die piste glijdt.

FreeStyleSport

Of het nu om waxen gaat, verkoop van snowwear en streatwear bij FreeStyleSport kunnen ze je sowieso helpen als je van plan bent om de witte bergen op te zoeken. Van skibrillen tot hippe skibroeken en van deskundig advies tot GoPro Accessoires…hier vind je alles wat je nodig hebt om van jouw wintersportvakantie een succes te maken. Op zondag is FreeStyleSport gesloten.

Wat je moet weten

Geldigheid: Kijk voor de actuele openingsdagen voor Roosendaal op http://gr.pn/1wq0OR9 en voor Rucphen op http://gr.pn/1wq0ZMl.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: je kan je ski's of snowboard na een week ophalen. Geldig in Roosendaal en Rucphen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over FreeStyleSport BV