sluit
Gebruik code DOUBLE en krijg tot 25% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Ga er in uw vrije tijd op uit met een kayak in Zoetermeer!

Groupon zorgt ervoor dat u over voordelige uitjes kunt beschikken. Deze keer hebben wij een geweldige aanbieding voor uw vrije tijd! Kom kayak varen in Zoetermeer en bekijk uw stad vanaf het water. Een kayak is een kleine kano met een klein gat in het midden waar een persoon in kan zitten. Bij deze watersport wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde 'dubbelbladige' peddel. Met deze peddel kunt u aan beide zijden van de kayak peddelen.De Inuit uit het noordpoolgebied gebruikten de kayak vroeger vooral om mee te jagen. Deze kayaks waren niet van kunststof maar van dierenhuiden. Als u van watersporten houdt is een kayak huren in Zoetermeer een leuke tijdsbesteding. Wordt u liever niet nat? Met een spatzeil kan worden voorkomen dat u nat wordt.

Kom met deze aanbieding ook kayak varen in Zoetermeer

Met deze aanbieding voor kayak varen in Zoetermeer bekijkt u niet alleen uw stad van een andere kant, u leert tegelijkertijd een nieuwe sport én werkt aan uw conditie. Bij het varen in een kayak is veel duw- en trekkracht nodig. Uw bovenlichaam wordt dus goed getraind! Varen in een kayak kent een aantal risico's die aan u worden uitgelegd door een ervaren instructeur. Ga samen met vrienden of familie het avontuur aan met deze aanbieding! In Zoetermeer staat de kayak al voor u klaar. De aanbiedingen van Groupon zijn maar beperkt geldig, dus wees er snel bij!