Categorieën
Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 Fuerdanni portemonnees, incl. verzending

1, 2 of 3 Fuerdanni portemonnees

€ 37,77
€ 10,90
71% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze portemonnee is ontworpen met reliëf en geribbelde structuur voor extra uitstraling en verkrijgbaar in verschillende kleuren naar keuze.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Netprylar

  • Materiaal: PU-leer
  • 2 sleuven voor notities
  • 6 kaartsleuven + doorzichtige sleuf voor ID/rijbewijs
  • Afmetingen: 12 x 10 cm
  • Onderhoud: zachte reiniging met een tissue

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Netprylar. Geregistreerd adres: Box 273, Nynäshamn, 14923, SE. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: info@netprylar.se.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.