Geen nieuwe meldingen

Hiddinkdijk 12a, Varsseveld

Ballonvaart voor max. 8 personen van 60-90 min. boven de Achterhoek met Future Fun Ballooning

Kies optie

In een Notendop

Terwijl jij je blikveld vergroot, wordt de wereld steeds kleiner met een 60-90 minuten durende ballonvaart.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Anders dan vlak voor je eerste date is een opgeblazen gevoel wel welkom als je met je hoofd in de wolken zweeft. Kijk samen de toekomst tegemoet met een ballonvaart van Future Fun Ballooning.

Kies uit twee opties

  • € 155 voor een ballonvaart voor 1 persoon
  • € 309 voor een ballonvaart voor 2 personen

Met je voetjes van de vloer krijgt wel een hele letterlijke betekenis. De ballon vertrekt in verticale richting en laat stukje bij beetje de horizon in beeld komen. Met jezelf en maximaal 7 anderen start je een 60 tot 90 minuten durende bijzondere belevenis waarbij je de Achterhoek van de bovenkant kan bewonderen. Geef je over aan de kracht van de wind en laat je leiden naar verschillende uitzichten op honderden meters hoogte.

Je kan ballonvaren vanaf de volgende startlocaties:

  • Spankeren (Herberg de Luchte)
  • Borculo (Buitencentrum Kerkemeijer)
  • Doetinchem (Hotel Villa Ruimzicht/centrum)
  • Varsseveld (van Pallandthal)
  • Aalten
  • Groenlo (Camping Marveld)
  • Winterswijk (Sevink Molen)
  • Dinxperlo (Camping de Mebel)

Als je met een groep van 8 personen komt mag je (in overleg) zelf de opstapplaats uitkiezen, zolang het maar een oppervlakte heeft van 75 x 75 m.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop. Neem voor beschikbare dagen telefonisch contact op of per email.
Aankoop: maximaal 4 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0315 200 025 of via e-mail op info@futurefun.nl, o.v.v. je Grouponcode, telefoonnummer en globale gewicht. Neem bij aankoop contact op met Future Fun Ballooning voor data en tijden.
Annuleren: als je reservering eenmaal definitief is gemaakt, is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bij slecht weer kan de ballonvaart niet doorgaan en mag je een andere datum uitzoeken. Je kan ballonvaren vanaf de volgende startlocaties: Spankeren, Borculo, Doetinchem, Varsseveld, Aalten, Groenlo, Winterswijk en Dinxperlo. Bij een privégroep van 8 personen mag je zelf (in overleg) de startlocatie bepalen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Future Fun Ballooning

Een ballonvaart is een van de manieren om letterlijk los te komen van de dagelijkse sleur. Je gaat er namelijk honderden meters boven hangen. Future Fun Ballooning verzorgt intieme ballonvaarten voor jou en je liefje, maar ook speciale VIP-vaarten of uitjes voor een jubileum. Nadat de instructies zijn gegeven ga je samen met de ballonvaarder de lucht in en ondervinden jullie de vrijheid van het door de lucht varen en gestuurd worden door de wind.