Geen nieuwe meldingen

G-Spot oplaadbare vibrator

G-Spot oplaadbare vibrator

Tot 78% korting.
20+ gekocht
10+ gekocht
€ 110,61
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze oplaadbare en waterdichte G-spot vibrator met een luxe design is ontworpen om op een zachte manier momenten van intimiteit te bieden.

Product-details

  • Lengte inbrengbaar: 12 cm
  • Omtrek: 3 cm
  • 10 verschillende trillingsmodi, variërend van eenvoudige trillingen tot pulsaties
  • Totale lengte: 20 cm

Instructies

Houd de middelste knop 3 seconden ingedrukt om het apparaat in of uit te schakelen. Druk op de plus- en minknoppen om van de ene modus naar de andere te schakelen. Sluit de oplaadkabel aan via de opening gemarkeerd met een punt op de achterkant van de handgreep en op de usb-ingang

Smeermiddel

  • Gebruik glijmiddelen op waterbasis. Gebruik geen olie

Schoonmaakinstructies

  • Reinigen met water en zeep

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.