Geen nieuwe meldingen
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

Parijs: 1-5 dagen shoppen incl. luxe busreis + 9 uur vrije tijd en naar keuze met overnachting inclusief ontbijt

Parijs: 1-5 dagen shoppen incl. luxe busreis + 9 uur vrije tijd

Wat je krijgt

Inclusief in alle opties

 • De prijs is per persoon
 • Een luxe busreis naar Parijs
 • 9 uur vrije tijd om te shoppen
 • Reserveringskosten
 • Toeristenbelasting
 • Calamiteitenfonds

Inclusief in bepaalde opties

 • 1 tot 4 overnachtingen in een standaard tweepersoonskamer
 • Ontbijt in het hotel

De opties

 • 1 dag shoppen in Parijs incl. luxe busreis - voor 1 pers. - € 29 p.p.
 • 2 dagen shoppen in Parijs incl. luxe busreis - voor 1 pers. - € 79 p.p.
 • 3 dagen shoppen in Parijs incl. luxe busreis - voor 1 pers. - € 109 p.p.
 • 4 dagen shoppen in Parijs incl. luxe busreis - voor 1 pers. - € 129 p.p.
 • 5 dagen shoppen in Parijs incl. luxe busreis - voor 1 pers. - € 189 p.p.

Niet inclusief

 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven (maaltijden, drankjes, excursies etc.)

Naar keuze bij te boeken:

 • Boottocht Seine - € 14 p.p.
 • Montparnasse-toren - € 18 p.p.
 • Gegarandeerd zitplaatsen naast elkaar - € 7 per persoon
 • Specifieke zitplaatsreservering - € 15 per persoon
 • Voor reizen op zaterdag geldt een toeslag - € 10 p.p.
 • Annuleringsverzekering - rechtstreeks aan te vragen bij de aanbieder
 • Reisverzekering - rechtstreeks aan te vragen bij de aanbieder

Geldigheid en annuleringsbeleid

 • Geldig voor vertrek t/m 28-12-2020 (afhankelijk van de gekozen optie)
 • Voor reizen op zaterdag geldt een toeslag van € 10 p.p.
 • De prijs is per persoon; de meerdaagse reizen zijn op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer (verblijf in tweepersoonskamer); je hebt in dat geval 2 groupons nodig om de boeking te kunnen maken.
 • Alleen reizen is ook mogelijk, koop hiervoor 1 groupon, voor de 1-daagse reis betaal je hiervoor geen toeslag, voor de meerdaagse reizen betaal je de volgende toeslag:
  • voor de 2-daagse reis - € 29,20 per kamer
  • voor de 3-daagse tour - € 58,40 per kamer
  • voor de 4-daagse tour - € 87,60 per kamer
  • voor de 5-daagse tour - € 116,80 per kamer
 • Met drie personen reizen is ook mogelijk, koop daarvoor drie groupons en betaal bovenstaande 1-persoonstoeslag, rechtstreeks aan de aanbieder. Je verblijft dan in een driepersoonskamer of een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer.
 • Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk

Shoppen in Parijs

Je kiest uit een 1-tot 5-daagse reis. Je hebt maar liefst minimaal 9 uur vrije tijd om de stad rond te struinen, voordat de bus je weer komt ophalen voor de terugreis of naar je hotel (in het geval van de meerdaagse trip).

1 dagje shoppen

Je arriveert in de ochtend in Parijs. Voordat je afgezet wordt om de dag verder naar eigen inzicht in te delen, wordt er een stadstour (onder voorbehoud) gemaakt langs publiekstrekkers als het Louvre, Madeleine, Notre Dame, Dôme des Invalides, Arc de Triomphe en de Eiffeltoren. Hierna heb je ongeveer 9 uur de tijd om de stad te gaan verkennen. ’s Avonds gaat de bus weer terug naar Nederland, waar je naar verwachting in de vroege ochtend de grens over rijdt.

2 dagen shoppen

Dag 1 - de heenreis & vrije tijd:

De eerste dag van de busreis vertrek je in de avond/nacht richting Parijs waar je in de vroege ochtend arriveert. De chauffeur zet je af bij de Seine waar je voldoende vrije tijd hebt om Parijs op eigen gelegenheid te verkennen. Maak bijvoorbeeld een boottocht over de Seine (exclusief). In de vroege avond zal de chauffeur je weer ophalen voor een stadrondrit/lichttour langs bezienswaardigheden zoals Het Louvre, Place de la Concorde, Place Vendôme, Avenue des Champs-Élysées en de Dôme des Invalides. Daarna brengt de chauffeur je naar het hotel.

Dag 2 - sightseeing, vrije tijd & de terugreis:

Na het ontbijt vertrek je naar het centrum van Parijs. De dag start bij de Eiffeltoren, er is voldoende tijd om dit iconische bouwwerk te bezichtigen. Vervolgens brengt de chauffeur je naar Montmartre waar je de gelegenheid krijgt om de befaamde basiliek de Sacré-Coeur te bezichtigen. Ook kun je het kunstenaarsplein Place du Tertre bezoeken. In de middag gaat de bus weer terug naar Nederland, waar je naar verwachting in de late avond de grens over rijdt. Vervolgens word je weer afgezet bij jouw opstapplaats.

3 dagen shoppen

Dag 1 - de heenreis:

De eerste dag van de busreis vertrek je vroeg in de ochtend richting Parijs waar je in de namiddag arriveert. De chauffeur zet je af bij Bateaux Mouche waar je een boottocht kunt maken of de chauffeur brengt je naar Tour Montparnasse. In de avond zal de chauffeur je ophalen en brengt hij je naar het hotel.

Dag 2 - stadsrondrit en vrije tijd:

De dag begint met een lekker ontbijtbuffet. Reizigers welke naar het centrum van Parijs gaan worden na het ontbijt bij de Opera afgezet. Bij de Opera heb je ongeveer 3 uur vrije tijd. Daarna word je opgehaald voor een korte stadsrondrit en word je bij de Eiffeltoren afgezet. In de avond zal de chauffeur je weer komen ophalen om je weer naar het hotel te brengen.

Dag 3 - de terugreis:

Na het ontbijt vertrekt de bus naar Montmartre waar je de gelegenheid krijgt om de befaamde basiliek de Sacré-Coeur te bezichtigen. Ook kun je het kunstenaarsplein Place du Tertre bezoeken. In de middag gaat de bus weer terug naar Nederland. Voordat je weer wordt afgezet bij jouw opstapplaats heb je nog de gelegenheid om een hapje te eten.

4 dagen shoppen

Dag 1 - de heenreis:

Op deze eerste dag van de busreis Parijs vertrek je vroeg in de ochtend richting Parijs waar je in de namiddag arriveert. De chauffeur zal je afzetten bij Bateaux Mouche waar je een boottocht kunt maken of de chauffeur brengt je naar Tour Montreparnasse. In de avond zal de chauffeur je weer ophalen voor een stadrondrit/lichttour (onder voorbehoud) langs bezienswaardigheden zoals Het Louvre, Place de la Concorde, Place Vendôme, Avenue des Champs-Élysées en de Dôme des Invalides. Daarna zal de chauffeur je naar het hotel brengen.

Dag 2 - stadsrondrit en vrije tijd/kerstshoppen of Disneyland® Paris:

Je begint de dag met een ontbijtbuffet. Na het ontbijt worden per bus de reizigers die naar Parijs gaan afgezet bij de Opera. Daarna worden de reizigers die één dag naar Disneyland® Paris gaan afzetten bij het park. Bij de Opera heb je ongeveer 3 uur vrije tijd. Daarna word je opgehaald voor een korte stadsrondrit en bij de Eiffeltoren afgezet. In de avond zal de chauffeur je weer komen ophalen om je vervolgens weer naar het hotel te brengen.

Dag 3 - Versailles of vrije tijd:

Je begint de dag met een ontbijtbuffet. Na het ontbijt zal je per bus naar de wijk La Défense reizen. Hierna vervolg je de weg naar Versailles. Bij dit prachtige kasteel liggen ook zeer mooie tuinen die absoluut de moeite waard zijn om te bezichtigen. In de (na)middag word je weer naar het centrum van Parijs gebracht. Je hebt dan nog de tijd om te winkelen en te dineren. Het is ook mogelijk om in de plaats van Versailles, de hele dag door te brengen in het centrum van Parijs. In de avond zal de chauffeur je weer ophalen om je vervolgens weer naar het hotel te brengen.

Dag 4 - de terugreis:

Na het ontbijt vertrek je naar Montmartre. Hier krijg je de gelegenheid om de prachtige basiliek Sacré-Coeur te bezichtigen. Ook kun je het mooie kunstenaarsplein Place du Tertre bezoeken. In de middag begin je aan de terugreis richting Nederland. Voordat je wordt afgezet bij je opstapplaats krijg je nog de gelegenheid om een hapje te eten. Hiermee eindigt de busreis Parijs.

5 dagen shoppen

Dag 1 - de heenreis:

Op deze eerste dag van de busreis Parijs vertrek je vroeg in de ochtend richting Parijs. In de namiddag arriveer je in Parijs. De chauffeur zal je afzetten bij Bateaux Mouche waar je een boottocht kunt maken of de chauffeur brengt je naar Tour Montreparnasse. In de avond zal de chauffeur je weer ophalen voor een stadrondrit/lichttour (onder voorbehoud) langs bezienswaardigheden zoals Het Louvre, Place de la Concorde, Place Vendôme, Avenue des Champs-Élysées en de Dôme des Invalides. Daarna zal de chauffeur je naar het hotel brengen.

Dag 2 - stadsrondrit en vrije tijd:

Je begint de dag met een ontbijtbuffet. Na het ontbijt worden per bus de reizigers die naar Parijs gaan afgezet bij de Opera. Bij de Opera heb je ongeveer 3 uur vrije tijd. Daarna word je opgehaald voor een korte stadsrondrit en bij de Eiffeltoren afgezet. In de avond zal de chauffeur je weer komen ophalen om je vervolgens weer naar het hotel te brengen.

Dag 3 - Versailles en vrije tijd centrum:

Je begint de dag met een ontbijtbuffet. Na het ontbijt zal je per bus naar Versailles. Bij dit prachtige kasteel liggen ook zeer mooie tuinen die absoluut de moeite waard zijn om te bezichtigen. In de (na)middag word je weer naar het centrum van Parijs gebracht. Je hebt dan nog de tijd om te winkelen en te dineren. Het is ook mogelijk om in de plaats van Versailles, de hele dag door te brengen in het centrum van Parijs. In de avond zal de chauffeur je weer ophalen om je vervolgens weer naar het hotel te brengen.

Dag 4 - Kasteel van Fontainebleau en vrije tijd centrum:

Na het ontbijt vertrek je via het centrum van Parijs naar het kasteel van Fontainebleau. Hier krijg je de gelegenheid om het kasteel te bewonderen (entree niet inbegrepen). In de middag word je hier weer opgehaald en naar het centrum van Parijs gebracht waar je de resterende vrije tijd zelf kan besteden. Het is ook mogelijk om in de plaats van Fontainebleau de hele dag door te brengen in het centrum van Parijs. In de avond zal de chauffeur je weer ophalen om je vervolgens weer naar het hotel te brengen.

Dag 5 - de terugreis:

Na het ontbijt vertrek je naar Montmartre. Hier krijg je de gelegenheid om de prachtige basiliek Sacré-Coeur te bezichtigen. Ook kun je het mooie kunstenaarsplein Place du Tertre bezoeken. In de middag begin je aan de terugreis richting Nederland. Voordat je wordt afgezet bij je opstapplaats krijg je nog de gelegenheid om een hapje te eten. Hiermee eindigt de busreis Parijs.

Opstapplaatsen

Kijk hieronder per optie het overzicht van opstapplaatsen en aankomstdagen, door de betreffende optie te kiezen en op het kopje “Opstapplaatsen” te klikken. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen:

*Let op: op sommige data kan er gebruik worden gemaakt van een wisselpunt.

De hotels

Ga je voor de reis van 2 of meer dagen, dan verblijf je in een van de volgend hotels (op basis van beschikbaarheid), inclusief ontbijt:

Veelgestelde vragen

1. Hoe boek ik mijn reis?

Lees zorgvuldig de voorwaarden van deze deal (zie tabblad “Voorwaarden & details”). Koop vervolgens per persoon je groupon voor de reisdata van voorkeur, via de “KOOP!”-knop. Boek uiterlijk 30-11-2020 en bevestig je reis na aankoop van je groupon, via de volgende links:

2. Hoe kom ik er achter of de reisdata die mijn voorkeur hebben beschikbaar zijn?

De dealopties zijn gebaseerd op een vertrekperiode vanaf het moment van aankoop t/m 28-12-2020. Klik op bovenstaande links (vraag 1) om erachter te komen of jouw gewenste aankomstdatum wordt aangeboden. Zit jouw gewenste aankomstdatum er niet tussen? Dan wordt deze helaas niet aangeboden.

3. Wat gebeurt er als ik een groupon koop en mijn reisdata niet beschikbaar zijn?

Slangen Reizen biedt verschillende vertrekdata aan. Mocht je gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar zijn, kan je contact opnemen met onze Klantenservice en een restitutie aanvragen. Dit kan alleen wanneer de boeking nog niet is afgerond bij Slangen Reizen.

​4. Wanneer ontvang ik mijn boekingsbevestiging en reispapieren?

Je ontvangt je boekingsbevestiging direct na het plaatsen van de boeking. 5 dagen voor vertrek ontvang je je reispapieren. Als je deze niet op tijd hebt ontvangen of hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met Slangen Reizen via 085 00 63 700, bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Op zaterdag en zondag gesloten.

5. Moet ik een groupon kopen voor mijn kind?

Kinderen tot 3 jaar mogen gratis op schoot meereizen (max 1 kind per volwassene), voor kinderen vanaf 3 jaar koop je een groupon

Faciliteiten

Hotels (alleen van toepassing voor de meerdaagse reis)

 • Check-in: vanaf 12.00 uur; check-out: tot 12.00 uur
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Het personeel spreekt Engels

Voorwaarden

Geldigheid
Geldig voor vertrek t/m 28-12-2020 (afhankelijk van de gekozen optie).

Voor reizen op zaterdag geldt een toeslag van € 10 p.p.

De prijs is per persoon. De meerdaagse reizen zijn op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer (verblijf in tweepersoonskamer). Je hebt in dat geval 2 groupons nodig om de boeking te kunnen maken.

Alleen reizen is ook mogelijk, koop hiervoor 1 groupon, voor de 1-daagse reis betaal je hiervoor geen toeslag, voor de meerdaagse reizen betaal je de volgende toeslag:

* voor de 2-daagse reis - € 29,20 per kamer
* voor de 3-daagse tour - € 58,40 per kamer
* voor de 4-daagse tour - € 87,60 per kamer
* voor de 5-daagse tour - € 116,80 per kamer

Met drie personen reizen is ook mogelijk, koop daarvoor drie groupons en betaal bovenstaande 1-persoonstoeslag, rechtstreeks aan de aanbieder. Je verblijft dan in een driepersoonskamer of een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer.

Boeken
Boek uiterlijk 30-11-2020 verplicht via online formulier:

1 dagje shoppen: www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-een-dagje-parijs

2 dagen shoppen: www.slangenreizen.nl/stedentrips/groupon-2-dagen-parijs

3 dagen shoppen: www.slangenreizen.nl/stedentrips/groupon-3-dagen-parijs

4 dagen shoppen: www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-4-dagen-parijs

5 dagen shoppen: www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-5-dagen-parijs

Je ontvangt direct na het maken van de boeking een boekingsbevestiging via e-mail van de aanbieder.
Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
Boekingen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar nadat ze bevestigd zijn.
Niet inbegrepen
Toegangsentrees, niet-vermelde maaltijden, reisverzekering en persoonlijke uitgaven.
Beperkingen
Je bent in Parijs op de datum die je boekt en je vertrekt in de avond/nacht ervoor. Op sommige data kan er gebruik worden gemaakt van een wisselpunt.
Hotel- en vervoerdetails
Mochten deze hotels geen beschikbaarheid hebben, dan wordt er een gelijkwaardig hotel voor je geboekt.
Geldig voor een busreis van Nederland naar Parijs.
Je moet jouw geprinte reispapieren in je bezit hebben.
Een geldig paspoort of geldige ID-kaart is vereist.
Geldig voor busvervoer, en bij een van de meerdaagse reizen met ontbijt en verblijf in een hotelkamer.
Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd.

Naar keuze bij te boeken

Boottocht Seine - € 14 p.p.
Montparnasse-toren - € 18 p.p.
Gegarandeerd zitplaatsen naast elkaar - € 7 per persoon
Specifieke zitplaatsreservering - € 15 per persoon
Vertrek op zaterdag - € 7 p.p.
Annuleringsverzekering - rechtstreeks aan te vragen bij de aanbieder
Reisverzekering - rechtstreeks aan te vragen bij de aanbieder

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Slangen Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.
Slangen Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren in geval het insolvent wordt.

Slangen Reizen beschikt over een insolventiebescherming afgesloten bij SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden. Reizigers kunnen contact opnemen met deze entiteit of, indien van toepassing, de bevoegde autoriteit (SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR nr 3759), Postbus 4040, 3006 AA Rotterdam, +31 10 414 63 77) als services worden geweigerd vanwege het faillissement van Slangen Reizen.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vind je hier.

Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel GmbH. en niet door Groupon Netherlands.
Op deze deal zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Over Parijs: 1-5 dagen shoppen incl. luxe busreis + 9 uur vrije tijd

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 30, 2019
Keurig op tijd
R
rezaHELPFUL REVIEWER
6 beoordelingen4 beoordelingen
december 29, 2019
Geweldig
R
rezaHELPFUL REVIEWER
6 beoordelingen4 beoordelingen
december 29, 2019
Goeie 1 daagse trip en goeie aanrader
H
harko
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 19, 2019
ik moet nog gaan
R
ReneTOP REVIEWER
28 beoordelingen15 beoordelingen
november 20, 2019
Ik ga pas in april.
J
JacobaHELPFUL REVIEWER
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 9, 2019
Duidelijk en overzichtelijk 👍
M
MichaelaTOP REVIEWER
27 beoordelingen21 beoordelingen
november 3, 2019
busreis, vrije tijd, hotel
I
IngridTOP REVIEWER
12 beoordelingen6 beoordelingen
oktober 18, 2019
Alles prima verlopen
Bekijk alle beoordelingen