sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

Ameland: 2 tot 4 nachten voor twee in Hotel Dolores inclusief royale ontbijtmand, welkomstdrankje en Finse sauna

Gezellig dorps hotel op Ameland

Wat je krijgt

Alle opties zijn inclusief: verblijf voor twee in een Standard Room met royale ontbijtmand die elke ochtend op de kamer wordt gebracht, welkomstdrankje en gebruik van de Finse sauna

 • € 79 voor 2 overnachtingen (waarde € 119,10)
 • € 119 voor 3 overnachtingen (waarde € 175,15)
 • € 159 voor 4 overnachtingen (waarde € 231,20)

*Bijkomende kosten: exclusief toeristenbelasting van € 3 p.p.p.n.

De ontbijtmand bevat per persoon:

 • Een vers afgebakken witte bol, bruine bol en wisselend luxe broodje
 • Jus d’orange
 • Nespresso-koffie en thee
 • Yoghurt en vers fruit
 • Zoet/hartig beleg (o.a. ham en kaas)
 • Vers gekookt ei

Wanneer het brein voelt als een stoffige bovenkamer, tot de nok toe volgestapeld met ongesorteerde dozen, stofnesten en dossiermappen, wordt het tijd voor een frisse wind door hoofd en haren. Waai samen uit op de stranden van Ameland. Hotel Dolores is een verzorgd en modern hotel. Alle kamers zijn van de gebruikelijke gemakken voorzien en hebben daarbij prettige extra’s. Denk aan een terras, gratis WiFi, een sunshower (zonnebank onder de douche), regendouche, LCD-tv, een nespresso-apparaat en boxspring-bedden. Elke ochtend wordt voor ontbijt een royale ontbijtmand op de kamer gebracht. Buiten in de zeelucht zijn een heuse Finse buitensauna en een hot tub gebouwd, voor een gezond en ontspannend moment. Hotel Dolores krijgt een 8,9 op Zoover. Vastgesteld op 3-12-2014.

Groupon’s gids voor Ameland

Hotel Dolores ligt in het centrum van het dorpje Hollum, het meest westelijke dorpje van Ameland. De term ‘pittoresk’ lijkt hier zijn oorsprong te hebben; de smalle straatjes, monumentale commandeurswoningen en authentieke vuurtoren maken Hollum tot één van de mooiste dorpen van de Wadden. Uitwaaien kan je overal: meer dan honderd kilometer aan fietspaden, of op het strand van 27 kilometer lang. Op het eiland zijn ook diverse musea te vinden, zoals het Maritiem centrum, het Natuurmuseum en het Cultuur-historisch museum ‘Sorgdrager’.

Faciliteiten

 • Gezellige cantina en bar
 • Overdekt terras met buitenhaarden
 • Loungehoek met open haard
 • Finse buitensauna en hot tub
 • Badkamers met regendouche en sunshower

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een verblijf in de periode van 5 december 2014 t/m 26 april 2015 (m.u.v. 26 december 2014 t/m 1 januari 2015).

Aankoop: je kan meerdere groupons kopen om je verblijf te verlengen.

Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 3 p.p.p.n. Voor een verblijf op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag van € 25 p.n.

Meer mogelijkheden: een bedje voor een kind t/m 35 maanden is € 10 per nacht. Een extra bed voor een persoon vanaf 3 jaar kost € 32,50 p.p.p.n. inclusief ontbijt. Huisdieren zijn welkom voor
€ 7,50 p.d. Parkeren is kosteloos mogelijk.

Boeken: reserveer minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.

Annuleren: wijzigingen kunnen tot 2 dagen voor aankomst worden doorgegeven aan Hotel Dolores. Wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is annuleren niet meer mogelijk.

Meer info: deze deal wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV. Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd. Check-in vanaf 14.30 uur, check-out tot 10.30 uur. Bijkomende kosten worden betaald aan Hotel Dolores. Voor vragen kun je contact opnemen met 0519 554 520 óf info@hoteldolores.nl. De Verkoopvoorwaarden van Groupon International Travel en de Wettelijke Bedenktermijn zijn op deze deal van toepassing.

Over STE - Hotel Dolores