Geen nieuwe meldingen

Lille: 1 of 2 dagen cultuur & shoppen incl. luxe busreis + 9 uur vrije tijd en naar keuze met overnachting incl. ontbijt

Lille: 1 of 2 dagen shoppen incl. luxe busreis

Van € 24,50
Zie opties
Resterende tijd beperkt!
10+ gekocht

Cultuur & shoppen in Lille

Je stapt op een opstaplocatie in Nederland of België naar keuze op en je reis naar Lille kan beginnen. Voordat de bus je (in de ochtend) afzet, maakt de chauffeur eerst een citytour (onder voorbehoud) langs de bezienswaardigheden van de stad. Je hebt maar liefst minimaal 9 uur vrije tijd om de stad rond te struinen, op eigen gelegenheid een excursie te doen (exclusief) en lekker te shoppen en terrasjes te hoppen, voordat de bus je weer komt ophalen voor de terugreis of naar je hotel (in het geval van de tweedaagse trip).

1-daagse busreis naar Lille

In de vroege ochtend arriveer je in Lille. Je hebt voldoende tijd (minimaal 9 uur) om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Bezoek onder meer De Oude Beurs, gebouwd van 1652 – 1653 en bestaand uit 24 identieke huizen die rond een binnengalerij zijn gebouwd. De binnengalerij, oftewel La Grand Place, is dé ontmoetingsplaats van de inwoners en biedt een indrukwekkend panorama van architectuur van de 17e t/m de 20e eeuw. Of struin door de smalle en knusse straatjes met de speciaalzaakjes van Vieux Lille. In de avond begin je weer aan de terugreis richting Nederland.

2-daagse busreis naar Lille

Dag 1: De heenreis en vrije tijd

In de vroege ochtend arriveer je in Lille. Bij aankomst heb je voldoende vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Bezoek onder meer De Oude Beurs, gebouwd van 1652 – 1653 en bestaand uit 24 identieke huizen die rond een binnengalerij zijn gebouwd. De binnengalerij, oftewel La Grand Place, is dé ontmoetingsplaats van de inwoners en biedt een indrukwekkend panorama van architectuur van de 17e t/m de 20e eeuw. Of struin door de smalle en knusse straatjes met de speciaalzaakjes van Vieux Lille. In de avond zal de chauffeur je naar je hotel brengen.

Dag 2: Vrije tijd en terugreis

Na het ontbijtbuffet heb je nog voldoende vrije tijd in het centrum van Lille. In de namiddag is het weer tijd voor de terugreis richting Nederland waar je in de avond arriveert bij je eigen opstapplaats.

Opstapplaatsen

Kijk hieronder per optie het overzicht van opstapplaatsen en aankomstdagen, door de betreffende optie te kiezen en op het kopje “Opstapplaatsen” te klikken. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen:

*Let op: op sommige data kan er gebruik worden gemaakt van een wisselpunt.

De hotels

Ga je voor de reis van twee dagen, dan verblijf je in een van de volgende hotels (op basis van beschikbaarheid), inclusief ontbijt:

Groupon’s gids voor Lille

Lille/Rijsel is een bloeiende stad in het noorden van Frankrijk op ongeveer 25 km van Kortrijk. De stad heeft een rijke geschiedenis en dat is te zien aan de architectuur. Een bezoekje waard zijn o.a. het oude beursgebouw, de opera en het belfort op het Theaterplein. Het Palais des Beaux-Arts is, op het Louvre na, het belangrijkste museum van Frankrijk. De Notre-Dame de la Treille-kathedraal is een vrij recente kathedraal. De bouw ervan begon in 1854, en is in 1999 pas afgewerkt. Wie met de trein gaat, zal in het station een parel van moderne architectuur ontdekken. In Lille kan je natuurlijk ook terecht om te gaan shoppen. Iedere wijk heeft zijn eigen stijl en karakter, om aan alle behoeften en wensen te voldoen. Luxe- en designartikelen vind je in Le Vieux Lille, warenhuizen en internationale merken in het centrum en in Euralille, koopjes en artikelen uit andere landen in Wazemmes. Bezoek zeker ook één van de vele marktjes.

Veelgestelde vragen

1. Hoe boek ik mijn reis?

Lees zorgvuldig de voorwaarden van deze deal (zie tabblad “Voorwaarden & details”). Koop vervolgens per persoon je groupon voor de reisdata van voorkeur, via de “KOOP!”-knop. Boek en bevestig je reis binnen 48 uur na aankoop van je groupon, via de volgende links:

2. Hoe kom ik er achter of de reisdata die mijn voorkeur hebben beschikbaar zijn?

De dealopties zijn gebaseerd op een vertrekperiode vanaf het moment van aankoop t/m 29-08-2020. Klik op bovenstaande links (vraag 1) om erachter te komen of jouw gewenste aankomstdatum wordt aangeboden. Zit jouw gewenste aankomstdatum er niet tussen? Dan wordt deze helaas niet aangeboden.

3. Wat gebeurt er als ik een groupon koop en mijn reisdata niet beschikbaar zijn?

Slangen Reizen biedt verschillende vertrekdata aan. Mocht je gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar zijn, kan je contact opnemen met onze Klantenservice en een restitutie aanvragen. Dit kan alleen wanneer de boeking nog niet is afgerond bij Slangen Reizen.

​4. Wanneer ontvang ik mijn boekingsbevestiging en reispapieren?

Je ontvangt je boekingsbevestiging direct na het plaatsen van de boeking. 5 dagen voor vertrek ontvang je je reispapieren. Als je deze niet op tijd hebt ontvangen of hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met Slangen Reizen via 085 00 63 700, bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur. Op zaterdag en zondag gesloten.

5. Moet ik een groupon kopen voor mijn kind?

Kinderen tot 3 jaar mogen gratis op schoot meereizen (max 1 kind per volwassene), voor kinderen vanaf 3 jaar koop je een groupon

Wat je krijgt

Inclusief in alle opties

 • De prijs is per persoon
 • Een luxe busreis naar Lille
 • 9 uur vrije tijd in de stad
 • Reserveringskosten
 • Toeristenbelasting
 • Calamiteitenfonds

Inclusief in bepaalde opties

 • 1 overnachting in een standaard tweepersoonskamer
 • Ontbijt in het hotel

De opties

 • 1 dag cultuur & shoppen in Lille incl. luxe busreis - voor 1 pers. - € 24,50 p.p.
 • 2 dagen cultuur & shoppen in Lille incl. luxe busreis - voor 1 pers. - € 99 p.p.

Niet inclusief

 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven (maaltijden, drankjes, excursies etc.)

Naar keuze bij te boeken:

 • Servicepakket (pas de vertrekdatum en passagierdetails kosteloos aan tot één week voor vertrek) - € 3 per boeking
 • Gegarandeerd zitplaatsen naast elkaar - € 7 per persoon
 • Specifieke zitplaatsreservering - € 15 per persoon
 • Annuleringsverzekering - rechtstreeks aan te vragen bij de aanbieder
 • Reisverzekering - rechtstreeks aan te vragen bij de aanbieder

Geldigheid en annuleringsbeleid

 • Geldig voor vertrek in de periode t/m 29-08-2020 (afhankelijk van de gekozen optie)
 • De prijs is per persoon. De meerdaagse reizen zijn op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer (verblijf in tweepersoonskamer); je hebt in dat geval 2 groupons nodig om de boeking te kunnen maken
 • Alleen reizen is ook mogelijk, koop hiervoor 1 groupon, voor de 1-daagse reis betaal je hiervoor geen toeslag, voor de meerdaagse reizen betaal je een toeslag van € 27 per kamer
 • Met drie personen reizen is ook mogelijk, koop daarvoor drie groupons en betaal bovenstaande 1-persoonstoeslag, rechtstreeks aan de aanbieder. Je verblijft dan in een driepersoonskamer of een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer
 • Boeken verplicht binnen 48 uur na aankoop van je groupon
 • Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk, tenzij je hebt gekozen voor het servicepakket: met het servicepakket pas je de vertrekdatum en passagierdetails kosteloos aan tot één week voor vertrek

Faciliteiten

Hotels (alleen van toepassing voor de meerdaagse reis)

 • Check-in: vanaf 14.00 uur; check-out: tot 11.00 uur
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Het personeel spreekt Frans en Engels

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Voorwaarden

Geldigheid
Geldig voor vertrek in de periode t/m 29-08-2020 (afhankelijk van de gekozen optie).

De prijs is per persoon. De meerdaagse reizen zijn op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer (verblijf in tweepersoonskamer). Je hebt in dat geval 2 groupons nodig om de boeking te kunnen maken.

Alleen reizen is ook mogelijk, koop hiervoor 1 groupon, voor de 1-daagse reis betaal je hiervoor geen toeslag, voor de meerdaagse reizen betaal je een toeslag van € 27 per kamer.

Met drie personen reizen is ook mogelijk, koop daarvoor drie groupons en betaal bovenstaande 1-persoonstoeslag, rechtstreeks aan de aanbieder. Je verblijft dan in een driepersoonskamer of een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer.

Boeken
Boeken verplicht binnen 48 uur na na aankoop van je groupon, via online formulier:

1 dag: www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-een-dagje-lille"

2 dagen: www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-2-dagen-lille

Je ontvangt direct na het maken van de boeking een boekingsbevestiging via e-mail van de aanbieder.
Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk, tenzij je hebt gekozen voor het servicepakket. Met het servicepakket pas je de vertrekdatum en passagierdetails kosteloos aan tot één week voor vertrek.
Boekingen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar nadat ze bevestigd zijn.
Niet inbegrepen
Toegangsentrees, niet-vermelde maaltijden, reisverzekering en persoonlijke uitgaven.
Beperkingen
Je bent in Lille op de datum die je boekt en je vertrekt in de avond/nacht ervoor. Op sommige data kan er gebruik worden gemaakt van een wisselpunt.
Hotel- en vervoerdetails
Mochten deze hotels geen beschikbaarheid hebben, dan wordt er een gelijkwaardig hotel voor je geboekt.
Geldig voor een busreis van Nederland naar Lille.
Je moet jouw geprinte reispapieren in je bezit hebben.
Een geldig paspoort of geldige ID-kaart is vereist.
Geldig voor busvervoer, en bij de tweedaagse reis met ontbijt en verblijf in een hotelkamer.
Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd.

Naar keuze bij te boeken

Servicepakket (pas de vertrekdatum en passagierdetails kosteloos aan tot één week voor vertrek) - € 3 per boeking
Gegarandeerd zitplaatsen naast elkaar - € 7 per persoon
Specifieke zitplaatsreservering - € 15 per persoon
Annuleringsverzekering - rechtstreeks aan te vragen bij de aanbieder
Reisverzekering - rechtstreeks aan te vragen bij de aanbieder

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Slangen Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.
Slangen Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren in geval het insolvent wordt.

Slangen Reizen beschikt over een insolventiebescherming afgesloten bij SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden. Reizigers kunnen contact opnemen met deze entiteit of, indien van toepassing, de bevoegde autoriteit (SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR nr 3759), Postbus 4040, 3006 AA Rotterdam, +31 10 414 63 77) als services worden geweigerd vanwege het faillissement van Slangen Reizen.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vind je hier.

Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel GmbH. en niet door Groupon Netherlands.
Op deze deal zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Kies je deal:
Lille: 1 of 2 dagen cultuur & shoppen incl. luxe busreis