Categorieën
Geen nieuwe meldingen
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

✈ 3-daagse verrassingsreis naar Europese stad incl. verblijf én vlucht voor € 99 p.p.

✈ Surprise Citytrip

Wat je krijgt

Reis en verblijf is op basis van 2 personen. Als je alleen reist, lees dan de voorwaarden voor de mogelijkheden. In alle gevallen is de deal inclusief: retourvlucht, 2 nachten verblijf in een hotel met drie sterren en alle luchthavenbelastingen

  • € 99 p.p. voor een 3-daagse verrassingsreis naar een Europese stad*

*Bijkomende kosten: toeristenbelasting tussen € 0 en € 4 p.p.p.n., afhankelijk van bestemming

Naar keuze bij te boeken via Verrassingstickets.nl:

  • Vertrek op donderdag, vrijdag of zaterdag voor € 30 p.p.
  • Extra nacht voor € 30 p.p.p.n.
  • Ontbijt voor € 10 p.p.p.n.
  • Extra bagage (per retour) voor € 70 per koffer

Het principe is even simpel als verrassend. Je kiest wanneer je wil vertrekken en van welke luchthavens je wil vliegen. Eén van de luchthavens uit je gekozen groep wordt het. Voor vertrek heb je de keuze uit:

  • Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Weeze óf
  • Eindhoven, Brussel, Charleroi en Maastricht óf
  • Amsterdam, Groningen en Bremen

De bestemming is het grote vraagteken maar het is in elk geval altijd een stad binnen Europa, én eentje die de moeite waard is. Je kan reizen met een ID-kaart en je hebt geen visum nodig. De bestemmingen zijn erg verschillend. Zo kan je bijvoorbeeld in Milaan, Barcelona of Londen terechtkomen, maar ook in minder bekende bestemmingen als Tallinn, Bilbao en Krakau, als dat niet spannend is.

Lees hier een blog van Reishonger over een verrassingsreis die bij Groupon geboekt werd.

Groupon’s gids voor Europa

Europa is een veelzijdig en bijzonder continent met tal van landen en culturen. En omdat het allemaal prettig dicht bij elkaar ligt, zit je nooit te lang in het vliegtuig. Meer tijd dus om nieuwe of reeds bekende steden te bezoeken. Of het nu gaat om een shopping trip naar modesteden als Milaan, Rome of Parijs, of juist een clubbing weekend in Berlijn, Barcelona of Boedapest – het is altijd maar een paar uur weg. Alvast een heel goede trip gewenst.

Veelgestelde vragen

1. Hoe boek ik mijn reis?
Lees zorgvuldig de voorwaarden van deze deal (zie tabblad “Voorwaarden & details”). Koop per persoon je groupon. Ga binnen 24 uur naar www.verrassingstickets.nl/product/groupon-nl en geef je 2 vertrekdata op. Deze moeten MINIMAAL 21 dagen in de toekomst liggen. Indien er bestemmingen zijn waar je echt niet heen wilt, dan kan je deze uitsluiten tegen een toeslag van € 5 per bestemming. Wanneer één van je gewenste data beschikbaar zijn, zal de reis automatisch ingeboekt worden. De boeking is dan definitief. Wanneer je gewenste data niet beschikbaar zijn, zal Verrassingstickets.nl je een alternatieve datum voorstellen. Het is belangrijk dat je z.s.m. reageert op deze alternatieve datum, zodat deze op tijd ingeboekt kan worden.

2. Wanneer ontvang ik mijn boekingsbevestiging en reispapieren?
Je ontvangt je boekingsbevestiging en hoort je bestemming binnen 5 dagen na boeken. 7 dagen voor vertrek ontvang je je reispapieren. Als je deze niet op tijd hebt ontvangen of hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met Verrassingtickets.nl van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op 0900 0380.

3. Hoe kom ik er achter of de reisdata die mijn voorkeur hebben beschikbaar zijn?
Op Verrassingstickets.nl kan je twee voorkeur data voor vertrek aangeven. Deze moeten MINIMAAL 21 dagen in de toekomst liggen. Verrassingstickets.nl zal haar best doen om op deze data een reis voor je te boeken. Wanneer je gewenste data beschikbaar zijn, zal de reis automatisch ingeboekt worden. De boeking is dan definitief. Wanneer je gewenste data niet beschikbaar zijn, zal Verrassingstickets.nl je een alternatieve datum voorstellen. Het is belangrijk dat je z.s.m. reageert op deze alternatieve datum, zodat deze op tijd ingeboekt kan worden. Let op, het bovenstaande geldt niet voor de vertrek luchthaven. De vertrek luchthaven wordt altijd één uit de gekozen groep.

4. Wat gebeurt er als ik een Groupon-voucher koop en mijn reisdata niet beschikbaar zijn?
We zullen er alles aan doen om te zorgen dat je op de data van jouw voorkeur op reis kan. Mocht dit niet kunnen, kan je contact opnemen met onze Klantenservice en een restitutie aanvragen.

5. De prijs is per persoon. Wat betekent een prijs ‘op basis van twee personen’?
Dit betekent dat een Groupon-voucher geldig is voor één persoon, en er dus twee vouchers gekocht moeten worden om gebruik te kunnen maken van de deal.

6. Moet ik een Groupon-voucher kopen voor mijn kind?
Er gelden geen aparte kinderprijzen voor deze aanbieding. Wanneer je reist met een kind, dan moet daar een Groupon-voucher voor gekocht worden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een vertrek in de periode van 1 maart t/m 25 oktober 2015.

Aankoop: deze deal is geldig o.b.v. twee personen, een groupon geldt echter voor 1 persoon. Ga je met zijn tweeën dan koop je 2 groupons. Reis je alleen, dan koop je 1 groupon en betaal je een toeslag van € 35 per nacht.

Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 0 - € 4 p.p.p.n. (hangt af van je bestemming). Voor een vertrek vanaf 1 april t/m 31 mei 2015 geldt een toeslag van € 20 p.p. Voor een vertrek op donderdag t/m zaterdag geldt een toeslag van € 30 p.p.

Meer mogelijkheden: extra bagage bij te boeken voor € 70 per koffer per retour. Een extra nacht is mogelijk voor € 30 p.p.p.n., ontbijt voor € 10 p.p.p.n.

Boeken: binnen 24 uur na aankoop en uiterlijk 8 maart 2015 verplicht online op www.verrassingstickets.nl/product/groupon-nl, met gebruik van je groupon-codes. Je ontvangt je boekingsbevestiging binnen 5 dagen.

Annuleren: wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.

Meer info: deze deal wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV. Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd. Vertrek van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Weeze óf Eindhoven, Brussel, Charleroi en Maastricht óf Amsterdam, Groningen en Bremen. Je bent zelf verantwoordelijk voor geldige reisdocumenten (een visum is niet nodig). Inclusief 10 kg handbagage p.p. In geval van vragen, neem contact op met Verrassingtickets.nl van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 17.00 uur op 0900 0380. Check-in vanaf 15.00 uur, check-out tot 10.00 uur. Bijkomende kosten worden betaald aan Verrassingstickets.nl. Je ontvangt je reisdocumenten 7 dagen voor vertrek. De Verkoopvoorwaarden van Groupon International Travel en de Wettelijke Bedenktermijn zijn op deze deal van toepassing.

Over STE - Verrassingstickets