Geen nieuwe meldingen

Gayo Tattoo

Melisstokelaan 2, Den Haag

60 of 90 minuten tatoeëren incl. ontwerp bij Gayo Tattoo

Kies optie

In een Notendop

Laat je eigen idee voor je tatoeage ontwerpen en plaatsen door een ervaren artiest.

Over deze deal

 

Een tattoo is altijd meer dan zomaar een verfraaiende tekening: het is het bewaren van een herinnering, het tonen van een passie of het weerspiegelen van een inspirerend levensverhaal. Zet jezelf op het pad naar je persoonlijk ontworpen tatoeage die de gepassioneerde tattoo-artiesten van Gayo Tattoo voor je uittekenen.

Kies uit twee opties

  • € 49,99 voor 60 minuten tatoeëren incl. ontwerp (waarde € 125)
  • € 69,99 voor 90 minuten tatoeëren incl. ontwerp (waarde € 187,50)

Je idee voor je eigen tattoo wordt met open armen verwelkomd bij Gayo Tattoo. In samenspraak met één van de ervaren artiesten kom je tot een passend ontwerp voor je tatoeage. In de deal kan je 60 of 90 minuten plaatsing kiezen, afhankelijk van de complexiteit en de grootte van je idee. Voor meer informatie en een eerste tijdsindicatie kan je vooraf contact opnemen met de tattooshop. De tattooshop werkt in lijn met de GGD-richtlijnen voor hygiëne, apparatuur en werkwijze

Gayo Tattoo

Bij Gayo Tattoo in Den Haag kan je kiezen uit een groot assortiment tattoos. Van groot tot klein, gekleurd of enkel zwart. Portretten, tribals, logo’s, merken en veel meer. Ook je persoonlijke ontwerp laten uitwerken door een van de ervaren en gedreven tattoo-artiesten is er mogelijk. Gayo Tattoo werkt als professionele tattooshop in lijn met de GGD-richtlijnen voor hygiëne, apparatuur en werkwijze.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop, op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op s.r.barbolina@gmail.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. Let op: exclusief nabehandeling. Extra minuten bijboeken is mogelijk tegen bijbetaling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Gayo Tattoo