sluit
TTD Launch

Yes Bobbleheads Netherlands

Gepersonaliseerd T-shirt via Justyling

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MOBILE. Eindigt 8-6.
Code toepassen

In een Notendop

Kies uit talloze modellen Tees en upload je foto om het helemaal af en van jou te maken.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Gepersonaliseerd T-shirt
  • Kies uit verschillende thema’s en designs
  • Je maakt het helemaal af met een foto van jouw keuze
  • Materiaal: gekamd katoen
  • Gewicht: 200 gram
  • Bestel ‘m uiterlijk 5 april 2024
  • Levertijd: tussen 3 en 5 weken

Deal-Voorwaarden

Exclusief verzendkosten à € 9,67. Online inwisselen op www.justyling.com/custom-t-shirt, bekijk de inwisselinstructies op je groupon. De levertijd bedraagt circa 3-5 weken. Je product wordt geleverd door Justyling. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Justyling, via e-mail op service@justyling.com, o.v.v. Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Maximaal 2 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 05/04/2024 op alle dagen van de week.

Over Justyling

Webshop Justyling maakt persoonlijke sieraden en accessoires met bijvoorbeeld jouw initialen, naam of foto er in verwerkt. Denk aan een sierlijke ketting met de namen van je kinderen er op, een vriendschapsarmbandje met de initialen van je beste vriendin of een sleutelhanger met een foto van je vrolijke viervoeter er in gegraveerd. Ook voor het decoreren van je huis trek je bij Justyling aan de online bel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lamp in de vorm van een maan met een foto van jou en je lover er op. Of een glazen kubus met een 3D-foto van je gezin er in verwerkt. De producten van Justyling zijn dan ook erg geschikt als persoonlijk kado aan je dierbaren of betekenisvol presentje aan jezelf.