sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Monster Beats by Dr. Dre iBeats in-ear koptelefoon, in rood/zwart (gratis bezorgd)

Dr. Dre Beat in-ear koptelefoon

€ 99,95
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Koptelefoon met microfoon, knop voor bellen/pauzeren, sterke en flexibele kabel, en geleverd met een handig opbergtasje.

Product-details

© Groupon

Kies uit twee opties

  • € 49,99 voor Monster Beats Solo in-ear stereo headphones - zwart/wit (50% korting)
  • € 49,99 voor Monster Beats Solo in-ear stereo headphones - rood/wit (50% korting)

Deze iBeats koptelefoon is speciaal ontworpen voor iPod, iPhone en iPad. Hij zorgt ervoor dat je geniet van de hoogste kwaliteit geluid en daarbij zo min mogelijk wordt gestoord door de omgeving. De koptelefoon kan je ook gebruiken om mee te bellen, want er zit een microfoon op en een handige knop op de kabel waarmee je switcht tussen muziek en het gesprek. En hij kan tegen een stootje en een trekje, want de kabel is sterk en flexibel.

Specificaties

  • Kleuren: zwart (/wit) of rood (/wit)
  • Inhoud pakket: koptelefoon, 5 paar opzetstukjes en opbergtasje

Beats by Dr. Dre

Dre headphones zijn ontwikkeld door Dr. Dre, befaamd industrieel designer Robert Brunner en de technici van Monster Cable. Dre combineert extra grote speakerdrivers met een extra sterke digitale amplifier en levert hierdoor een onovertroffen ensemble van diepe bas, niet-vervormde stabiele hoge tonen en heldere vocalen.

Let op: het product is origineel en nieuw, geleverd in de iBeats opbergetui maar niet geleverd in de originele verpakking. De iBeats zijn verpakt in een neutrale verpakking. Het betreft de vorige versie met de ronde kabel (de nieuwste versie is voorzien van een platte kabel).

Deal-Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres, omstreeks 2 weken na aankoop van je groupon.
Meer info: originele prijs op basis van adviesprijs. Het retouradres bevindt zich in Groot-Brittannië.Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.