Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Veerpromenade 21, Papendrecht

Gin Tonic workshop voor 2-6 personen bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër in Papendrecht

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code KADO20. Ends 5-12.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Maak een Gin Tonic met sinasappel en kaneel, framboos en rozemarijn of komkommer en citroen en leer meer over de verschillende soorten Gin.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Gin Tonic workshop
  • Inclusief hapjes
  • Kom met 2, 3, 4 of 6 personen
  • In het proeflokaal staat Gin, tonic, kruiden, fruit, glazen en zelfs nog enkele verrassingen op je te wachten
  • Hiermee ga je 3 verschillende Gin Tonics maken
  • De experts vertellen je van alles over de wereld van Gin
  • Ze begeleiden je bij het maken van de ultieme Gin Tonic

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Verplicht telefonisch of via e-mail reserveren op 078 22 111 11 of via info@mitra-denieuwebourgondier.nl, o.v.v. Groupon.. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen) Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Mitra De Nieuwe Bourgondiër

De naam zegt het eigenlijk al: Mitra De Nieuwe Bourgondiër is een omgeving voor mensen die houden van gezelligheid, lekker eten en uiteraard lekker drinken, maar wel op een bewuste manier. Hiervoor is een oud dijkpand omgetoverd tot een modern drankparadijs. Beleving, kwaliteit en bewust genieten staat hier centraal en daarom heeft Mitra De Nieuwe Bourgondiër 'beleefplekken' gecreëerd. In het proeflokaal worden groepen ontvangen die met veel passie verteld worden over de verschillende bieren, wijnen en andere dranken. Kom langs bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër in Papendrecht en beleef het 'nieuwe bourgondische leven'.