Geen nieuwe meldingen

5 x Girlz!, CosmoGIRL! of MEIDEN Magazine op de mat, abonnement stopt automatisch

5X Girlz, Meiden en Cosmogirl

Kies optie

In een Notendop

Vijf nummers vol met verhalen over make up, beauty, fashion, jongens, schoolzaken en nog veel meer.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 9,95 voor 5 x MEIDEN Magazine (waarde € 19,95)
  • € 9,95 voor 5 x Girlz! (waarde € 19,95)
  • € 9,95 voor 5 x CosmoGIRL! (waarde € 19,95)

Voor meiden die van mode, make up, boys, leuke dingen doen en hun vriendinnen houden bestaan er allerlei leuke magazines. Lees Girlz! als je geïnteresseerd bent mode & beauty, boys en allerlei dagelijkse (school)zaken. Hoe ga je om met angst voor een spreekbeurt en durf jij op een leuke jongen af te stappen? Praat mee! CosmoGIRL! -het zusje van de bekende magazine Cosmopolitan- richt zich meer op beauty, celebs en volgt de laatste fashion trends. Ook kun je bijhouden hoe het met je gaat via je de horoscoop. MEIDEN Magazine staat ook boordevol info en verhalen over celebs, vriendinnen en verzorging, maar dan op wat jongere meiden van 9 t/m 14 jaar. Het magazine van je keuze valt 5 keer maandelijks bij je op de mat, waarna het abonnement automatisch stopt.

Deal-Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt uiterlijk 15 december 2015 rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van adviesprijs. Het abonnement stopt automatisch. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over 5X Girlz, Meiden en Cosmogirl