Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans

Kies optie

In een Notendop

Ga in een duikkooi op avontuur met witpuntrif- en zwartpuntrif-haaien en sluit je bezoek af met een privé-rondleiding.

Over deze deal

De deal

  • Wat: Zwemmen met haaien
  • Wanneer: tot en met 31 december 2018
  • Waar: Deltapark Neeltje Jans, Faelweg 5, 4354 RB, Vrouwenpolder

Kies uit de volgende opties:

  • € 32,50 voor zwemmen met haaien voor 1 persoon (waarde € 55)
  • € 59,50 voor zwemmen met haaien voor 2 personen (waarde € 110)

Zwemmen met haaien

30 minuten lang oog in oog met witpuntrif- en zwartpuntrif-haaien terwijl jij veilig in een duikkooi zwemt: je hoeft geen vliegticket te boeken naar een paradijselijk eiland om deze bijzondere dieren van dichtbij mee te maken. Het blijft niet bij kijken, want je mag de haaien vanuit de stevige kooi voeren. Pictures or it didn’t happen: neem een onderwatercamera mee om bewijzen te verzamelen dat je moedig genoeg was om af te dalen in het haaienbassin. Na de ontmoeting met deze indrukwekkende dieren krijg je een rondleiding van 30 minuten door het Blue Reef Aquarium.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2018 op alle dagen van de week. Let op: bekijk de afwijkende openingsdagen tijdens de winterperiode op www.neeltjejans.nl/openingstijden-en-tarieven-2017/
Reserveren: verplicht telefonisch op 011 165 5663, o.v.v. Groupon.
Annuleren: tickets kunnen niet worden geannuleerd.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Bijkomende kosten: entreeticket voor het park.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Bij het kopen van deze deal ga je akkoord met de voorwaarden van Deltapark Neeltje Jans. Reserveringen kunnen niet worden verzet. Entreetickets zijn niet geldig i.c.m. andere acties. Kinderen vanaf 8 jaar onder begeleiding van een ouder. Het arrangement duurt circa 1 uur, waarvan je 30 minuten zwemt en een privé-rondleiding krijgt door het Blue Reef Aquarium. Zorg ervoor dat je minimaal 1 uur van tevoren op het park aanwezig bent. Een zwemdiploma is vereist. Kinderen vanaf 8 jaar moeten goed kunnen snorkelen. Je mag tijdens het zwemmen geen cosmetische producten dragen zoals make-up, bodylotion, haarlak, gel. Neem je eigen handdoek, zwemkleding en badschoenen of slippers mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Deltapark Neeltje Jans

Zeeland is het natuurlijke decor van Deltapark Neeltje Jans, een spectaculair attractiepark waar de zilte zee de verbindende factor is. In dit park kan je genieten van zeedieren, spetterende attracties en natuurlijk de wereldberoemde Deltawerken midden in de bijzondere Zeeuwse natuur. Neeltje Jans is voor het hele gezin een afwisselende dag uit. Met name kinderen genieten hier met volle teugen van attracties als de zeehonden- en zeeleeuwenshows, de walviswereld, waterpark Aquasplash en het Bluereef Aquarium Zeeland.