In een Notendop
Je houdt van lekker eten en leest daarom 5 of 10 keer het magazine van de wereldberoemde chef - en je krijgt er een kookboek bij kado.
Over deze deal
Wie aan Jamie Oliver denkt, denkt aan lekker eten - maar wie aan lekker eten denkt, denkt voortaan aan zelf maken. Proef Jamie’s inspiratie in tijdschrift- en boekvorm.
Kies uit twee opties
- € 19,99 voor 5 nummers Jamie magazine + Recepten Jaarboek 2017
- € 39,99 voor 10 nummers Jamie magazine + het nieuwe kookboek “5 ingrediënten”
Recepten Jaarboek
Met Jamie’s Recepten Jaarboek van 2017 kook je elke dag à la Jamie voor al je vrienden en familie. Deze dubbeldikke verzameling bevat meer dan 200 recepten, variërend van zondagse brunches en supersalades tot grootse desserts.
“5 ingrediënten”
In dit splinternieuwe kookboek van Jamie vind je simpele en snelle gerechten, die allemaal met slechts 5 ingrediënten op tafel te zetten zijn. Of je nou een druk gezin hebt of altijd samen kookt, in dit 320 pagina’s dikke kookboek tover je met gemak een volwaardige maaltijd op tafel. Denk aan gerechten zoals geroosterde tikka chicken of een snel te bereiden vispastei.
Deal-Voorwaarden
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt omstreeks 12 oktober 2017 rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Afhankelijk van de gekozen optie ontvang je het Recepten Jaarboek 2017 of het kookboek "5 ingrediënten" omstreeks 23 september 2017. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt ongeveer elke maand verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Jamie magazine
In - het deze zomer vernieuwde - Jamie magazine word je maandelijks verwend met wereldse recepten en de nieuwste foodtrends. Je leest over de hipste hotspots en bijzondere achtergrondverhalen over internationale recepten en chefs. Jamie Magazine inspireert met spraakmakende chefs uit binnen- en buitenland en maakt van koken een eitje.