Geen nieuwe meldingen

Luchtvaart Themapark Aviodrome: beleef de Nederlandse luchtvaart van toen en nu

Tot 41% korting.
360+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

De tijd vliegt bij Aviodrome: kom luchtvaartavonturen beleven, meer dan 100 vliegtuigen bekijken en neem plaats in de vluchtsimulator.

Wat je krijgt

De deal

  • € 9,99 voor entreeticket voor 1 persoon bij Aviodrome (waarde € 16,95)

Aviodrome bij Lelystad Airport is een luchtvaartavontuur voor de hele familie. Je hoeft geen vliegtuigliefhebber te zijn om hier een boeiende dag vol met plezier te beleven.

Loop door een verhaal

Aviodrome vertelt het verhaal van de Nederlandse luchtvaart. Van Anthony Fokker zijn eerste vlucht in een vliegtuig waarvan de vleugels met draad vastzaten tot aan de moderne lucht- en ruimtevaart waarin buitenaardse snelheden worden behaald. Onze gepassioneerde en bijna alleswetende vrijwilligers vertellen je graag nog meer boeiende verhalen die je niet op de bordjes kan vinden.

Maak avonturen mee

Deze verhalen wil je natuurlijk meemaken. Bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen, stap aan boord en voel je een echte piloot. Leer morsecode seinen of neem plaats in het 4D theater en de vluchtsimulator. Kinderen voelen in het speelparadijs hoe het is om op een vliegveld als bagage afgehandeld te worden. Vergeet ook zeker niet de ‘schatkamers’ te ontdekken. En voor de échte vliegbeleving boek je een rondvlucht vanaf Aviodrome.

Evenementen en exposities

Het hele jaar door worden er verschillende exposities en evenementen georganiseerd en tijdens schoolvakanties zijn er speciale kinderactiviteiten. De tijd vliegt bij Aviodrome.

De waarde en gepubliceerde korting is gebaseerd op de prijs aan de kassa op 13 mei 2016.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Nationaal Luchtvaart Themapark Aviodrome vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2016 op dinsdag t/m zondag en in schoolvakanties op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Nationaal Luchtvaart Themapark Aviodrome

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Sightseeing of tour, Musea en galerieën