Geen nieuwe meldingen

Uilenstede 316, Amstelveen

Wimperlifting "LVL", naar keuze met wimpers verven en wenkbrauwen epileren bij GLAM Beauty Studio in Amstelveen

Kies optie

In een Notendop

Laat je wimpers door middel van een laagje coating ‘liften’ voor een vollere blik gedurende 8 tot 12 weken.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Let op: wegens een verbouwing zal er t/m 15 oktober enige geluidsoverlast zijn van het boren. Daarom kan je hier t/m 15 oktober ook op zondag terecht, aangezien er dan geen werkzaamheden zijn.

Kies uit twee opties

  • € 34,99 voor LVL-wimperlifting
  • € 44,99 voor LVL-wimperlifting + wimpers verven en wenkbrauwen epileren

Tijdens deze Lash Volume Lift-behandeling worden je wimpers in circa 45 minuten vanaf de wortel gelift door middel van een laagje (coating) dat op een zorgvuldige manier op de wimperaanzet wordt aangebracht. Doel van deze behandeling is je wimpers lang en volumineus maken. Het resultaat blijft gemiddeld 8 tot 12 weken zichtbaar. Naar keuze laat je je wimpers verven voor een krachtiger effect en maak je het plaatje af door je wenkbrauwen in een passende vorm te laten epileren.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch minimaal 24 uur vooraf via WhatsApp of door te bellen op 0620 309 973, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Alleen geldig voor dames.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over GLAM Beauty Studio

In het Amstelveense Uilenstede staat het professionele GLAM-team dagelijks voor je klaar om je op je glamst voor de dag te laten komen. Neem bijvoorbeeld plaats in één van de comfortabele met leer beklede ligstoelen en laat vakkundige handen je wimpers stuk voor stuk verlengen door middel van een nieuwe set extensions. Of zorg dat je de show steelt door je nagels te laten voorzien van een manicure inclusief shellac voor een langdurig glanzend effect. Een natuurlijke glow verkrijg je door je huid diep te laten reinigen tijdens een verzorgende gezichtsbehandeling, maar ook voor het harsen van je gelaat ben je hier aan het sprankelende adres.

Facebook