Geen nieuwe meldingen

Take it to the Max: beleef de training of kwalificatie van de Formule 1 Grand Prix van België en zie Max schitteren

Tot 63% korting.
730+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Met deze sta- en tribuneplaatsen op Spa-Francorchamps ben je bijna zelf onderdeel van dit racespektakel - inclusief welkomstpakket.

Wat je krijgt

 • Tickets voor de vrije training of kwalificatie van de GP Spa-Francorchamps
  • Brons: staanplaats
  • Zilver: tribuneplaats
 • Data: vrijdag 30 augustus of zaterdag 31 augustus 2019
 • Locatie: circuit van Spa-Francorchamps, Route du Circuit 55, 4970 Stavelot, België
 • Let op: minimaal 14 dagen vóór de GP ontvang je je e-ticket(s) en aanvullende info omtrent het evenement

Kies uit 4 opties

 • € 19,50 voor brons - staanplaats vrije training - vrijdag 30 augustus (waarde € 45)
 • € 44,50 voor zilver - tribuneplaats vrije training - vrijdag 30 augustus (waarde € 65)

 • € 29,50 voor brons - staanplaats kwalificatie - zaterdag 31 augustus (waarde € 80)
 • € 56,50 voor zilver - tribuneplaats kwalificatie - zaterdag 31 augustus (waarde € 75)

We will take it to the Max in 2019! Zie Nederlands Formule 1-trots in zijn Red Bull-bolide met nieuwe Honda-motor schitteren op het circuit van Spa-Francorchamps, het langste circuit van de Formule 1-kalender. Bij je ticket krijg je een welkomstpakket met een kaarthouder, keycord, plattegrond en programma. Met een bronzen ticket kan je 60% van het circuit belopen.

De Grand Prix & de planning:

Vrijdag is er een trainingsdag en heb je vanaf 8.00 uur toegang waarbij er twee oefenronden gereden zullen worden: de eerste tussen 10.00 uur en 11.30 uur en de tweede tussen 14.00 uur en 15.30 uur.

Zaterdag is de dag van de kwalificatie. Vanaf 8.00 uur heb je toegang waarbij er een oefenronde gereden zal worden tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Om 14.00 uur begint het echte werk: de kwalificatie. Beleef de spannende strijd op het circuit vanaf de zijkant.

Hoe het werkt:

Na aankoop van je groupon worden je gegevens door Groupon doorgestuurd aan Grand Prix Tours. Grand Prix Tours stuurt je uiterlijk 2 weken voorafgaand aan het evenement een e-mail met daarin je e-ticket(s) en aanvullende informatie. Deze informatie wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee je de groupon gekocht hebt. Groupon zal je e-mailgegevens hiervoor éénmalig afgeven aan Grand Prix Tours. Houd je (spam) e-mail hiervoor in de gaten. Als je de info niet op tijd hebt ontvangen of als je hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met Grand Prix Tours via tickets@gptours.nl.

Spa-Francorchamps

Het circuit werd door aristocraten uit Luik aangelegd in 1921, in de magische driehoek tussen Francorchamps, Malmédy en Stavelot. Het circuit wordt algemeen beschouwd als één van de mooiste van de wereld. Door de ligging van Spa-Francorchamps in de Ardennen is er nogal wat hoogteverschil op het circuit. Er zijn relatief veel lange rechte stukken waardoor hoge snelheden kunnen worden behaald en er zijn meerdere beroemde bochten. In 1939 bedacht het bestuur een unieke bocht. Deze ‘Raidillon’-bocht is geliefd bij coureurs van over de hele wereld omdat het met grote behendigheid mogelijk is de bocht vol gas te nemen. Tel daar de eigenzinnige weersomstandigheden bij op en je hebt de garantie dat de beslissende race spectaculair zal zijn.

Copyright foto’s: Frits van Eldik

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als "zilver" of "brons" voor GP Spa-Francorchamps op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: uiterlijk 2 weken vóór het evenement ontvang je een e-mail met je e-ticket(s) en aanvullende informatie.
Meer info: toon je tickets bij aankomst op je mobiel. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Grand Prix Tours. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop!" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Grand Prix Tours. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail aanvullende informatie te sturen. Daarna zal Grand Prix Tours de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Grand Prix Tours

Als je de vliegensvlugge ronkende scheurijzers en hun coureurs in de Formule 1 aan het werk wil zien helpt Grand Prix Tours je verder met verzorgde reizen inclusief professionele begeleiding. Of het nou dicht bij huis in België is of tijdens de eerste van het seizoen in Australië, voor elke Grand Prix worden er verschillende tickets aangeboden, van staanplaats tot een plekje op de tribune.

Grand Prix Tours

Tickets & Evenementen, Sportevenement, Motorsport / -racen