sluit
TTD Launch

Restaurant Alexandros

Spelstraat 1, Wageningen

Griekse warme en koude voorgerechtjes en mixed grill voor 1 tot 6 personen bij Restaurant Alexandros in Wageningen

Kies optie

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

  • Griekse uitgebreide mix warme en koude voorgerechtjes en mixed grill
  • Te boeken voor 1, 2, 4 of 6 personen
  • Je kan ook afhalen, tussen 16.00 en 20.00 uur
  • Het menu kan wisselen, afhankelijk van het seizoen en de chef
  • Dit is een voorbeeldmenu:
Image 1

Suflaki

Suzuki

Gyros

Lamskotelet

Kipfilet

***

De gerechten worden geserveerd met boerensalade, rijst, tzatziki en witte bonen

***

Deal-Voorwaarden

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag. (m.u.v. feestdagen). Aankoop: Je kan zoveel groupons kopen als je wil. Minimaal 6 uur van tevoren reserveren via Bookingtool. Drankjes zijn niet inbegrepen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Restaurant Alexandros

Griekenland: eindeloos veel eilanden, eindeloos lange zomers en al duizenden jaren een belangrijk knooppunt van culturen. Restaurant Alexandros in Wageningen serveert gerechten uit de blauw-witte parel van de Middellandse Zee. De Griekse keuken kent eerlijke gerechten met veelvuldig gebruik van Mediterrane kruiden en de gril. Alexandros importeert Griekenland echter niet alleen naar je smaakpapillen; er is twee keer per maand live muziek en als je je eigen borden meeneemt, gooi je die hier naar Grieks gebruik kapot. Oh, en ken je het gebruik om met een groep vrienden en/of familie samen te komen voor een drankje en mezedes? Dit zijn Griekse kleine hapjes om te delen. Als het Nederlandse weer het toelaat kan dit ook op het terras. Kali orexi.