Na een korte geschiedenisles over koffie maak je kennis met een professioneel koffiezetapparaat en leer je koffie zetten en melk opschuimen.
Smikkel en smul van een High Choq of High Tea waarbij sowieso een hoofdrol voor chocolade is weggelegd.
Ga als fervent zoetekauw los op een chocolade-tafel met diverse choco-snacks, waaronder boterkoek, brownie, macarons en meer.
Kijk uit over de Rijn, ervaar een winter wonderland terwijl je binnen smult van diverse Turkse lekkernijen.
Leer over en geniet van Spaanse of Italiaanse wijnen.
Geniet van authentieke Griekse gerechten en ga bijvoorbeeld voor tzatziki vooraf, gevolgd door mixed grill en sluit af met baklava.
Het Koetshuis ligt in de Veluwse bossen, heeft al 20 jaar een Michelinster en heeft 16 GaultMillau-punten, dus laat je ‘gerust’ verrassen.
Proef 12 ‘naturel’ rode, witte en roséwijnen, gewoon thuis met vrienden of familie, onder begeleiding van een wijnadviseur.
Eet 3 uur lang zoveel gyros, souflaki, suzuki, varkenshaas, rijst, tzaziki en salade met dressing als je op kan.
Prik, hap, smul, slik, deel, klets en vooral: geniet tijdens een avondje Griekse tapas eten, met 12 verschillende mezedes en glaasje ouzo.
Eet 2 uur lang zoveel befaamde mediterraanse hapjes als je op kan in een sfeer die aanvoelt als vakantie.
Drie wijn of speciaalbier naar keuze plus drie warme en/of koude mezedes per persoon van de chef is gegarandeerd een smakelijke middag.
Wissel elke hap van je mini-wrap, finger-sandwich en scone af met een slokje thee en nog meer thee.
Kies zelf 2 wijnen of bieren van de kaart en smul van ovensnacks, mini-wraps en een warm hapje terwijl je uitkijkt over de Brouwersgracht.
Smul o.a. van linzen met gekruide tomatensaus en ui, van een rijstgerecht met lamsvlees en van gehaktballetjes en aardappel in tomatensaus.
Restaurant Lekker doet haar naam alle eer aan met dit menu dat de chef voor je bedenkt.
Restaurant Lekker doet haar naam alle eer aan met dit menu dat de chef voor je bedenkt.
Een box vól lekkers met onder meer scones, curd, red velvet cake of muffins, sandwiches met beleg en verschillende theesoorten.
Wandelen betekent buiten, betekent honger, betekent pannenkoek - verorber twee uur lang deze oer-Hollandse bloem-melk- ei-lekkernij.
Stil je trek met een 3-gangendiner met een soep, hoofd- en nagerecht of voeg er een voorgerecht aan toe en maak er een 4-gangendiner van.
Dans samen met je smaakpapillen de sirtaki en proef het beste wat de Griekse keuken te bieden heeft in een voor-, hoofd- en nagerecht.
Kies eerst of je vlees-, vis- of vegatapas voor je neus wil zien verschijnen en eet daarna in totaal 4 of 5 soorten Griekse hapjes.
Vaar wel bij alle smaken van drie creatief opgebouwde borden en vier amuses, naar je tafel geloodst door patron-cuisinier Kars van Wechem.
Meer aan bij De Saffraan voor een lunch van patron-cuisinier Kars van Wechem die modern en creatief kookt vanuit een Nederlandse basis
Maak kennis met biologische Solà Fred-wijnen in 3 kleuren of ontdek de rode klassiekers Mas Gran Montsant reserva en/of Crianza.
Voeg een vleugje Portugese zon toe aan je lunch, borrel of diner met keuze uit drie pakketten gevuld met prestigieuze wijnen.
Niet één, maar twee sandwiches van 15 cm met bijv. ham en tonijn om te delen of lekker zelf op te peuzelen én een cookie voor de zoete trek.
Thuis genieten van een proeverij - met 12 unieke wijnen - zonder naar een kasteel hoeven te gaan, gemak dient de mens.
Organiseer samen met je vrienden, familie of collega’s een bubbelproeverij bij jou thuis en ontdek jouw favoriete mousserende wijnsmaak.