Geen nieuwe meldingen

Groupon Nederland Quirky Deals

€ 0 voor de ultieme Kerst-voorbereiding: cursus Maag Oprekken

160+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Handige cursus die je maag net zo groot maakt als je ogen: vergroot de inhoud van je maag en geniet onbekommerd van kerst-lekkers.

Wat je krijgt

Kerstkalkoen, kerststol, kerstkrans, kersttulband en natuurlijk de onvermijdelijke kerstgourmet. Klinkt heerlijk, maar waar ga je het in vredesnaam allemaal laten? Voorkom dat nare volle gevoel met kerst en start nu alvast met je cursus Maag Oprekken, zodat je je eind december nergens zorgen over hoeft te maken.

€ 0 voor de ultieme Kerst-voorbereiding: cursus Maag Oprekken

We kennen allemaal het gevoel. Dat stukje stokbrood met kruidenboter ziet er zo lekker uit. Maar je zit vol. Zo vol. Barstensvol. Er kan geen kruimel meer bij. En dat is toch jammer. Want met kerst eten we juist altijd zo gezellig met elkaar en het is toch wel leuk als je dat twee dagen vol kan houden. Met de cursus Maag Oprekken voorkom je dat je die verschrikkelijke woorden ‘echt, ik kán niet meer’ moet uitspreken.

De cursus bestaat uit vier modules:

  • Eten
  • Smeren
  • Kleren
  • Oefenen

In de module Eten leer je wat je het beste twee weken vooraf kunt eten om met kerst alle lekkernijen tot je te kunnen nemen. Met uitgebreide menu’s die je maag groter maken, informatie over de gevolgen van zoet en zout en hoe om te gaan met drinken.

De module Smeren leert je alles om het vel rond je buik lekker soepel te houden, zodat het makkelijk meerekt tegen de tijd dat het gourmetstel tevoorschijn komt. Denk aan tips voor het gebruik van vaseline.

Vervolgens krijg je bij Kleren tips over wat wel en niet te dragen. Voorproefje: even geen skinny jeans, dames.

De module Oefenen geeft je ten slotte inzicht in wat jij kan doen om een zo ruim mogelijk onderbuikgevoel te krijgen. Met zit-, loop- en sta-oefeningen wordt de kerst straks ‘appeltje-eitje’ voor je – en dus nog zoveel meer want je kan het straks allemaal een plekje geven. Je ontvangt de cursus via de mail, waardoor je ‘m dus heel makkelijk vanuit je luie stoel kan volgen. Groupon zet in op minimaal 1 liter extra ruimte in de maag en een flink vooruitstekende buik, zodat al die kerstculinaria alle ruimte krijgt en je je uiteindelijke doel bereikt: niets lekkers laten staan.

Fijne feestdagen alvast!

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2016.
Deelname: zoveel groupons te koop als jij wil - maar wij denken dat 1 cursus per persoon voldoende is.
Reserveren: doe de cursus vóór Kerstavond - dan zit je goed.
Meer info: Minimum leeftijd: 18 jaar of ouder. Let op, dit aanbod heeft enkel een humoristisch doel. Groupon is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en het eindresultaat van de geleverde diensten. Op je groupon vindt je links bovenaan bij groupon-code de link naar de cursus die je als PDF kan downloaden.
Annuleren: beter van niet, wil je optimaal van die 3 kerstdiners gebruik kunnen maken.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Doneer aan het Rode Kruis

Het Nederlandse Rode Kruis is een vereniging die bestaat uit ongeveer 20.000 vrijwilligers, 725.000 leden en donateurs en 40.000 Ready2Helpers. Bijna 500 beroepskrachten ondersteunen de activiteiten van al deze vrijwilligers om zoveel mogelijk mensen in nood te helpen. Het Rode Kruis is neutraal en helpt iedereen ongeachte ras, geloof of politieke overtuiging.