Geen nieuwe meldingen

Haagse Poolvereniging Hague 5

Gortstraat 7, Den Haag

Twee uur poolen of biljarten voor 4 personen met drankjes en snacks bij Hague 5

340+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Daag je beste vrienden uit met een potje pool of biljart, sip van wijn of een glas fris en zorg er gewoon voor dat je alle ballen raakt.

Over deze deal

De deal

  • € 19,99 voor 2 uur 1 tafel + 4 drankjes + partysnacks (waarde € 40)

De één is er een ster in, de ander stoot alle ballen van de tafel: poolen. Of biljarten. Bij Hague 5 kan je met maximaal vier personen 2 uur lang poolen onder het genot van 4 drankjes en verschillende partysnacks. Met 600m2 biljart- en poolruimte is er genoeg plek voor je ego en al jouw toeschouwers. Elke biljartballiefhebber krijgt een glas wijn of fris. Of neem alleen bierdrinkers mee en krijg een pitcher. Een schaaltje partysnacks begeleidt de drankjes.

Haagse Poolvereniging Hague 5

Vlakbij de Bijenkorf, in het centrum van Den Haag vind je de Haagse Poolvereniging Hague 5. Of je nu een pro bent of gewoon een liefhebber, hier kan je naar hartenlust poolen. Vijftien met strakgespannen biljartlakens overdekte pooltafels, één Wilhelmina-biljart, een dartbaan met scorecomputer en een kroegwaardige bar bepalen de inrichting van de vereniging. Voor fanatiekelingen is er bovendien elke woensdag een huistoernooi. 

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 070 345 9001, o.v.v. Groupon.
Meer info: inclusief 4 drankjes per groupon, naar keuze bier, wijn of fris. Minimum leeftijd 12 jaar en na 21.00 uur alleen onder begeleiding van een volwassene. Maximaal 4 personen per tafel. Beperkte beschikbaarheid op vrijdag en zaterdag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Haagse Poolvereniging Hague 5