Geen nieuwe meldingen

Ticket voor "Halloween Horror Festival" in Movie Park Germany op 19, 26 of 31 oktober of 2 november 2019

Movie Park Germany

Tot 36% korting.
80+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Voel kippenvel opkomen als je zombie’s, heksen en monsters in het park trotseert en betreed dapper verschillende horrordoolhoven en shows.

Wat je krijgt

 • Ticket voor “Halloween Horror Festival” in Movie Park Germany + entree park
 • Data:
  • Zaterdag 19 oktober 2019
  • Zaterdag 26 oktober 2019
  • Donderdag 31 oktober 2019
  • Zaterdag 2 november 2019
 • Tijden:
  • Parkentree vanaf 10.00 uur
  • Halloween Horror Festival van 18.00-22.00 uur
 • Locatie: Movie Park Germany, Warner-Allee 1 in Bottrop, Duitsland

Als de nachten langer worden, durven de monsters, zombies en ondoden uit hun donkere hoeken te komen om het jaarlijkse Halloween Horror Festival in Movie Park Germany te vieren. Levende mensen worden uitgenodigd voor dit evenement, maar moeten wel sterk in hun schoenen staan. Acht horrorlabyrinten laten je je ergste nachtmerries beleven en in de verschillende scare zones moet je ook zeker op je hoede zijn.

Attracties

In horrorlabyrint “Hostel” kunnen deelnemers van 18 jaar en ouder een reis maken door de donkere afgronden van de menselijke ziel. In “Walking Dead Breakout” (vanaf 16 jaar) moet je uitkijken voor vrijlopende zombies, terwijl in parallelle wereld “Insidious - Chapter 2” (vanaf 16 jaar) de demon die Josh in bezit heeft tot zijn bloederige onheil overgaat. Zelfs voor tieners van 12 jaar en ouder wordt het eng: “Campout” gaat namelijk niet over onschuldige kampvuurromantiek. In de Roxy 4D-bioscoop bekijk je de nieuwe “IT 4D Experience” (vanaf 16 jaar), die gebaseerd is op een van Stephen King’s spannende romans. Ook in de Terror Tower en spannende Halloween-shows krioelen griezelige wezens die de realiteit vervagen.

Nieuw in 2019

Nieuw dit jaar zijn attracties Project Ningyo (vanaf 16 jaar), waar eeuwige jeugd en ware schoonheid wordt belooft met een duivels drankje en Wrong Turn (vanaf 16 jaar), waarin de inboorlingen van de hel door de bossen van West-Virginia zwerven. Sensatie tot aan de haarwortels en pure kippenvel gegarandeerd. De Halloween-gasten kunnen zich ook verheugen op een nieuwe slotshow met spectaculair vuurwerk en lasers.

Voor de kleintjes

De allerkleinsten gasten kunnen Halloween overdag al vieren: van 12.00 tot 17.00 uur nodigt het monstervrije Nickland kinderen onder de 12 jaar uit voor minder angstaanjagende activiteiten als pompoensnijwerk, schminken, appelduiken en natuurlijk het “trick or treat”-spel.

Let op: de meeste Halloween-attracties zijn inbegrepen bij je ticket, maar voor The Wrong Turn geldt een toeslag van € 5 en voor The Walking Dead Breakout eentje van € 6.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Halloween Horror Fest bij Movie Park Germany op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je afgedrukte groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Houd er rekening mee dat aan de meeste Halloween-attracties leeftijdsrestricties verbonden zijn. Minimumleeftijd: 12, 16 of 18 jaar. Er kan om je ID gevraagd worden. Bekijk deze restricties op de website van Halloween Horror Fest. Voor kinderen zijn er ook verschillende activiteiten en attracties. Let op: eigen kostuums en maskers zijn niet toegestaan. De meeste Halloween-attracties zijn inbegrepen bij je ticket, maar voor The Wrong Turn geldt een toeslag van € 5 en voor The Walking Dead Breakout eentje van € 6. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Movie Park Germany

Ervaar filmmagie in levenden lijve nét over de Duitse grens in Bottrop. Hier biedt Movie Park Germany namelijk plaats aan meer dan 40 attracties en verschillende shows die geheel in het teken staan van film. Duik met SpongeBob in de Splash Bash, bezoek spectaculaire shows met stunts en explosies of bekijk met eigen ogen de gigantische overblijfselen uit de oertijd en de vondsten van Movie Park Germany tijdens opgravingen op terrein van het park. Ga op expeditie met dr. Carter in "The Lost Temple", word kleddernat in "Dora's Big River Adventure", bekijk de avonturen van Wile E. Coyote en Road Runner in de "Loony Tunes 4D"-bioscoop of reis in warpsnelheid naar nieuwe sferen in "Star Trek: Operation Enterprise".

Movie Park Germany

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Kinderactiviteiten