Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Tomasucci Hangend bureau 'Praktiko'

Tomasucci Hangend bureau 'Praktiko'

€ 636
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit bureau kan je ophangen aan de muur als een kast en uitklappen zodra je het bureau wil gebruiken.

Product-details

Zorg dat je adres en mobiele telefoonnummer op de betaalpagina up-to-date zijn.

  • Kast met 6 planken
  • Gemaakt van mat wit MDF
  • Beschikt over een whitebord
  • Hardware voor wandbevestiging inbegrepen
  • Afmetingen ingeklapt: 82 x 48 x 15 cm
  • Afmetingen uitgeklapt: 145 x 48 x 15-91 cm
  • Afmetingen tafel: 75,5 x 45 x 77,5 cm

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Deal-Voorwaarden

Levering: €3,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen. Voor levering vragen wij je mobiele telefoonnummer.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Tomasucci van 27-05-2021.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.