Geen nieuwe meldingen

Happy Yoga Time

Lijnbaansgracht 173, Amsterdam

Massages van 60 min. bij Happy Yoga Time in hartje A'dam

Kies optie

In een Notendop

Kom even helemaal tot rust aan de Lijnbaansgracht tijdens een ontspannings- of bindweefselmassage of kies een traditionele Thaise massage.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 massage naar keuze van 60 minuten (waarde € 60)
  • € 54,99 voor 3 massages naar keuze van 60 minuten (waarde € 180)
  • € 89,99 voor 5 massages naar keuze van 60 minuten (waarde € 300)

Massages

De keuze is aan jou: ga je voor een ontspannende massage, een bindweefselmassage of toch voor een traditionele Thaise massage? Één ding is zeker, alle opties kennen fijne voordelen. Zo is de ontspanningsmassage bedoeld om je bloedsomloop te verbeteren en de stress van het dagelijkse leven even uit te schakelen. De bindweefselmassage helpt onder meer bij het verlichten van chronische pijn en het vergroten van je bewegingsbereik. Heb je last van blokkades en spierspanning? Pak deze dan aan met een traditionele Thaise massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Happy Yoga Time

Happy Yoga Time is een studio waar je terecht kan voor veel verschillende soorten yoga. Zowel beginners als geavanceerde cursisten zijn hier welkom. Je hebt onder meer de keuze uit gentle yoga en stress relief yoga. Met dezelfde zorgvuldigheid en toewijding doen ze er aan massage. De specialisten staan je nauwkeurig bij in je ontwikkeling en stellen persoonlijke aandacht voorop. Krijg de aandacht die je verdient bij Happy Yoga Time, te vinden in hartje Amsterdam aan de Lijnbaansgracht.