Geen nieuwe meldingen

HelloFresh thuisbezorgd voor een periode van 1, 2 of 4 weken + winactie: 1 maand HelloFresh én € 250 Groupon-credits

Tot 51% korting.
Kies optie

In een Notendop

Kies de Veggie-box, Quick & Easy-box, Original-box of Family-box en ontvang de ingrediënten en recepten thuis op een moment dat jou uitkomt.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 11 opties

1 week HelloFresh:

 • € 19,99 voor een maaltijdbox voor 2 personen (waarde € 40,95)
 • € 24,99 voor een maaltijdbox voor 3 personen (waarde € 51,95)
 • € 29,99 voor een maaltijdbox voor 4 personen (waarde € 61,95)

2 weken HelloFresh:

 • € 47,99 voor een maaltijdbox voor 2 personen (waarde € 81,90)
 • € 59,99 voor een maaltijdbox voor 3 personen (waarde € 103,90)
 • € 71,99 voor een maaltijdbox voor 4 personen (waarde € 123,90)

4 weken HelloFresh:

 • € 109,99 voor een maaltijdbox voor 2 personen (waarde € 163,80)
 • € 139,99 voor een maaltijdbox voor 3 personen (waarde € 207,80)
 • € 164,99 voor een maaltijdbox voor 4 personen (waarde € 247,80)

Je meldt je aan op www.hellofresh.nl voor een doorlopend lidmaatschap. Dit lidmaatschap is wekelijks opzegbaar. Je 3 maaltijden kies je in je online account of via de mobiele app. Deze maaltijden wisselen wekelijks en laten zowel vis-, vlees- als vega-liefhebbers watertanden. Alle ingrediënten en recepten zitten in de box. Het enige wat je nog nodig hebt zijn basisingrediënten zoals peper, zout en olijfolie. Het bezorgmoment van de maaltijdboxen kies je ook zelf, wanneer het jou uitkomt. Bekijk alvast het weekmenu om je te verlekkeren aan de gevarieerde recepten.

De voordelen van HelloFresh nog even snel opgediend:

 • Elke maaltijdbox bevat de ingrediënten voor 3 verschillende maaltijden
 • De boxen worden gratis thuisbezorgd door heel Nederland, wanneer het jou uitkomt
 • Kies een box die bij jou past uit de volgende opties: Quick & Easy-box, Veggie-box, Original-box en Family-box
 • Je flexibele lidmaatschap is gemakkelijk te pauzeren en wekelijks opzegbaar
 • Zorgen over wat je gaat koken, wat je daarvoor nodig hebt en wanneer je die boodschappen gaat doen zijn verleden tijd
 • Zet in een handomdraai een gevarieerde maaltijd op tafel

Win 1 maand HelloFresh voor 4 personen én € 250 aan Groupon-credits

Wanneer je een van de opties van 4 weken koopt, doe je automatisch mee met de winactie van HelloFresh en Groupon. Je maakt dan kans op 1 maand HelloFresh (3 maaltijden per week voor 4 personen met een waarde van € 247,80) én Groupon-credits ter waarde van € 250.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2019.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail. Bestel daarmee uiterlijk 31 oktober 2019 je maaltijdbox(en). Bestellen doe je op https://www.hellofresh.nl/. Je maakt een account aan, bestelt de box(en) van jouw keuze en vult je groupon-code in bij het afrekenen.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe HelloFresh-klanten. Let op: je schrijft je in voor een doorlopend abonnement dat na de Groupon-periode doorloopt tegen het normale tarief. Het abonnement is wekelijks opzegbaar. Je hebt keuze uit elke maaltijdbox en kan tot 4 dagen vóór de eerste levering van die week je box en maaltijden kiezen, wijzigen, annuleren of pauzeren. Als je nog geen keuze hebt doorgegeven, dan ontvang je de standaardmaaltijden uit de Original-box. Je ontvangt p.p. 3 maaltijden per week. Om jouw gegevens te controleren wordt eenmalig € 1 van je rekening afgeschreven. Dit bedrag wordt vervolgens weer teruggestort. Je doet automatisch mee aan de winactie wanneer je een van de opties voor 4 weken koopt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over HelloFresh

De maaltijdboxen van HelloFresh zitten boordevol verse ingrediënten met bijhorende recepten en worden rechtstreeks tot aan je keukendeur geleverd. Elke week heb je de keuze uit drie, vier of vijf verrassende en evenwichtige recepten met verse producten. Met HelloFresh hoef je niet meer naar de supermarkt voor je avondeten. De ingrediënten voor de maaltijden worden zorgvuldig ingepakt en bij je thuis bezorgd door heel Nederland - op een zelf gekozen moment - zodat je meteen kan gaan koken. Voor verrassende recepten zonder vlees of vis is er een speciale Veggie-box, voor gezinnen met kleine kinderen de Family-box en liefhebbers van snelle en eenvoudige maaltijden kiezen de Quick & Easy-box.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.