Geen nieuwe meldingen

Henri Willig Kaas B.V.

Regulierbreestraat 24, Amsterdam

Kaasproeverij bij Cheese & More by Henri Willig in hartje Amsterdam

10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Leer meer over één van onze belangrijkste exportproducten onder het genot van een drankje en natuurlijk de nodige kazen.

Wat je krijgt

  • Kaasproeverij van 5 kwaliteitskazen met mosterd en kaasdip
  • Incl. 2 glazen frisdrank, wijn of bier
  • In hartje Amsterdam, nabij het Rembrandtplein, naast bioscoop Tuschinski
  • Er wordt dagelijks een proeverij georganiseerd om 14.00 en om 16.00 uur

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2020.
Aankoop: je mag zo veel Groupons kopen als je wilt.
Bestellen: je ontvangt een kortingscode via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 januari 2020 je kaasproeverij. Bestellen doe je op www.proefzolder.nl/nl/ met gebruik van je groupon-code.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Er wordt dagelijks een proeverij georganiseerd om 14.00 en om 16.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Henri Willig Kaas

Henri Willig is een kaasmaker die zich toelegt op eerlijke kwalitatieve kazen en producten. Al meer dan 40 is deze kaasbaas actief met eigen kaasmakerijen in Katwoude en Heerenveen en met bekende eigen merken als Henri Willig, Hooidammer en Polderkaas. Inmiddels is het kaasimperium goed vertegenwoordigd in ons land met maar liefst 13 winkels in de hoofdstad en vestigingen in Delft, Den Haag, Edam, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. En ook buiten onze landsgrenzen wordt er gesmuld van de eerlijke kazen van Henri, zo kan je in Wenen en München genieten van zijn populaire melkproducten. Is er geen vestiging bij jou in de buurt of hou je van gemak? Henri heeft ook een webshop. Waar overigens ook snoep, koek, chocolade en huidverzorgingsproducten worden verkocht. Inderdaad huidverzorgingsproducten, zodat jij er altijd op je kaasbest uitziet.

Henri Willig Kaas B.V.

Boodschappen & markt