sluit
TTD Launch

Het Wapen Van Delfshaven

Aelbrechtskolk 29, Rotterdam

1,5 uur onbeperkt spareribs of kipsaté met friet bij Het Wapen van Delfshaven in Rotterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DEAL. Eindigt 6-6.
Code toepassen
Meer dan 60 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Wees goed voorbereid - lees: kom met stevige trek - want je mag onbeperkt smullen van één van de twee absolute specialiteiten van de chef

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 1,5 uur onbeperkt spareribs of kipsaté eten
  • Inclusief onbeperkt frietjes voor erbij
  • Je kan alle dagen van de week onbeperkt genieten
  • Van een van deze twee specialiteiten van de chef

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Boek minimaal 12 uur van tevoren via de Groupon Bookingtool op groupon.nl/reservations.Voor reserveringen gemaakt via Groupon, kan je je reservering annuleren of wijzigen tot 24 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld. Neem je afgedrukte groupon mee. Let op: het is verplicht om minimaal één drankje p.p. te bestellen wanneer je met een groupon komt. Maximaal 2 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Het Wapen van Delfshaven

Delfshaven heeft winkels, musea en evenementen, maar is vooral landelijk befaamd vanwege 600 jaar aan rijke geschiedenis en z'n sfeervolle historische binnenstad. Het geheime wapen dat dit deel van Rotterdam-West ook de moeite van een bezoek waard maakt, is restaurant Het Wapen van Delfshaven. Bij deze gemoedelijke plek serveren ze niet alleen hun geroemde spareribs en kipsaté, maar met net zoveel plezier een uitgebreide lunch, zoete high tea of welverdiende borrel.