Geen nieuwe meldingen

Hezemeer

Hezemeer 14, Laakdal

Hezemeer: dagentree voor dit wellnessresort in Laakdal (BE)

Tot 32% korting.
10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Kom even helemaal tot rust en zweet je zorgen weg in de sauna, bubbel ontspannen in de whirlpool en koel af in één van de baden.

Wat je krijgt

De deal

  • € 21,99 voor dagentree voor 1 persoon (waarde € 32,50)

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag, zondag en Belgische feestdagen geldt een toeslag van € 5,25 per persoon, te voldoen aan Hezemeer.
Reserveren: verplicht online via https://www.hezemeer.be/verzilveren-e-ticket. Klik op "e-ticket verzilveren" en vul je grouponcode in. Na afronding ontvang je per email een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Voor dit e-ticket geldt een beperkte beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jouw gewenste datum geen beschikbaarheid is voor dit specifieke e-ticket.
Annuleren: niet meer mogelijk vanaf het moment dat de reservering per e-mail bevestigd is.
Meer info: minimumleeftijd is 14 jaar. Personen van 14-18 jaar mogen wellnessresort Hezemeer alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Bij twijfel kan de receptionist naar legitimatie vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hezemeer

Met negen verschillende sauna's en negen verschillende baden hoef je geen negen keer na te denken of Hezemeer wel een goede plek is om tot rust te komen. En het wellnessresort in het Belgische Laakdal, op zo'n 63 kilometer van Eindhoven en 145 kilometer vanaf Utrecht, biedt nóg meer weldadigheid. In het rustgevende decor kan je ook kiezen voor diverse opgietingen, rituelen, massages en lichaamspakkingen. En tussendoor een drankje of hapje nuttigen kan in het restaurant. Terug naar die sauna's en baden - een greep uit het uitgebreide aanbod: je kan hier lichaam en geest reinigen in de zoutsteensauna, lekker bubbelen in de jacuzzi, genieten van het uitzicht in de panoramasauna, pootje baden in het voetenbad, afvalstoffen eruit zweten in de infraroodsauna, je lichaam verkwikken met een sprong in het koude siliciumbad, tot rust komen door de fijne geur in de lavendelsauna en rustig baantjes trekken in het binnen- of buitenzwembad.

Hezemeer

Spa, Sauna