Geen nieuwe meldingen

Hobbygarden tuinkussen 'Marta'

Hobbygarden tuinkussen 'Marta'

€ 44,99
€ 37,29
17% korting

In een Notendop

Dit dubbelzijdige kussen kan aan een stoel of ligstoel worden bevestigd voor extra comfort.

Product-details

  • Alle kussens zijn op handmachines genaaid
  • Gemakkelijk wasbaar
  • Het polyurethaanschuim in het kussen is uit een massief blok gesneden, waardoor het schuim niet van vorm verandert en het kussen niet snel slijt
  • Kan aan een stoel of een ligstoel worden bevestigd met touwen aan de zijkanten en een rubber dat om de rugleuning kan worden gewikkeld
  • Geschikt voor tuinstoelen, fauteuils, loungestoelen, banken of caféstoelen
  • Kussen van codura (100% polyester, buitenkant) en polyurethaanschuim
  • Afmetingen: 115 x 46cm

Codura is een sterk materiaal, het wordt onder andere gebruikt voor de productie van kleding, schoenen en meubels. Het materiaal is beter bestand tegen krassen en vocht. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken, in de meeste gevallen is het voldoende om het kussen af ​​te vegen met een vochtige doek en is het vuil verdwenen. Bovendien rekt de codura niet uit en is het bestand tegen schuren.

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.