Geen nieuwe meldingen

1 of 6 maanden toegang tot de engste streamingdienst van Nederland: Horrify

Kies optie

In een Notendop

Maak je Halloween extra spannend met een aanbod van meer dan 350 horrorfilms,-series en -documentaires, als je durft tenminste.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 1 of 6 maanden toegang tot streamingdienst Horrify
  • Geniet thuis of onderweg van de grootste horror-blockbusters en de spannendste horror-series
  • Geldig t/m 31 december 2019

  • Genres: Paranormal, Suspense, Zombies, Monsters, Werewolves & Vampires, Witches & Occult, Killers & Slashers, Gore & Disturbing, Fantasy, Science Fiction, Action en Comedy

  • Bekijk hier een greep uit het gigantische Horrify-aanbod
  • Beschikbaar voor diverse apparaten m.b.v. de Horrify-app

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019.
Aankoop: één per persoon te gebruiken, meer te koop als cadeau.
Aanmelden: online inwisselen op https://horrify.nl/registreren, te gebruiken in het betaalproces van Horrify. Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Door € 0,02 te betalen tijdens het registreren (met iDEAL of creditcard) activeer je je abonnement. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Horrify

Horrify afficheert zichzelf als de engste streamingdienst van Nederland. Vergeljkbaar met streamdingdiensten zoals Netflix en Videoland, maar dan met een nagelbijtend spannend aanbod. Kijk nu onbeperkt naar hun riante aanbod aan horrorfilms en - series. Op het moment dat deze alinea wordt geschreven, heeft deze dienst maar liefst 350+ titels in de aanbieding. En ook flink wat genres, waaronder: paranormaal, zombies, monsters, fantasy, actie, documentaires en comedy. Uiteraard met horror als overkoepelend thema. En ook fijn, de spannende streamingdienst is beschikbaar op meerdere devices dankzij de Horrify-app. Dus je kan je favoriete film, films, series en documentaires ook gewoon onderweg kijken.