sluit
TTD Launch

Hotel Restaurant Posthoorn

Noordeinde 43, Monnickendam

4-gangen Gin-Tonic diner bij Michelinster-restaurant Posthoorn of gratis receptenboek

Kies optie

In een Notendop

Ontdek de gin-kookgeheimen van Michelin-chef Jeroen Bavelaar in een gratis boekje of ervaar ze zelf tijdens een exclusief 4-gangendiner.

Over deze deal

Aanbevelingsbadge

 

Gin-tonic, gin-tonic, gin-tonic. Je ontkomt er deze zomer echt niet aan. Maar naast de alom geprezen cocktail komt gin uitstekend tot z’n recht in de gastronomische keuken. Ontdek de geheimen van koken met gin in een gratis exclusief receptenboekje en ga zelf aan de slag met deze sterrenrecepten. Of kies voor de (betaalde) optie en laat je verwennen tijdens een diner bij de Posthoorn. Mét gin-tonic uiteraard.

Kies uit 4 opties

  • € 0 voor een gin-tonic receptenboekje van Michelin-chef Jeroen Bavelaar met exclusieve sterrenrecepten
  • € 89 voor een 4-gangendiner incl. gin-tonic voor 2 personen
  • € 133,50 voor een 4-gangendiner incl. gin-tonic voor 3 personen
  • € 178 voor een 4-gangendiner incl. gin-tonic voor 4 personen

Gratis receptenboekje

Een chef geeft eigenlijk nooit zijn geheimen prijs, maar Jeroen Bavelaar maakt in dit geval graag een uitzondering. Als je gaat voor de eerste optie krijg je namelijk helemaal voor niets een boekje toegestuurd met twee van zijn unieke recepten met gin, én twee verschillende gin-tonic recepten. Jé kans om zelf gastronomisch hip voor de dag te komen op een speciale gelegenheid zoals een feestje of een familidiner.

Het 4-gangendiner

Voor de echte beleving van deze gerechten ga je vanzelfsprekend voor optie 2 t/m 4. Bij deze opties krijg je een gastronomisch 4-gangendiner voorgeschoteld waarbij voor twee gerechten gin is gebruikt. Laat je smaakpapillen de vrije loop en proef de ware kunstwerkjes die de chef in vier gangen je voorschotelt. Voordat het viergangenmenu wordt geserveerd, word je ontvangen met een bijzondere amuse én natuurlijk een gin-tonic cocktail. De gin-tonic die je bij het 4-gangendiner krijgt is één van de gin-tonics die speciaal voor deze gelegenheid door de Posthoorn zijn samengesteld.

Het exacte viergangendiner blijft nog even een verrassing, maar zeker is dat de twee prachtige gerechten “Gin&Tuna” en “Fruit&Gin” geserveerd worden.

De Posthoorn

Patron Marc Boeljon is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en hij doet dat met een uitgekiende witte en zwarte brigade, waarbij chef Jeroen Bavelaar de keuken runt en maître-sommelier Edwin van Egmond zorgt voor de fijnste wijn-spijscombinaties. Sinds 2008 heeft Posthoorn een Michelinster, gekregen voor de uitmuntende Franse gerechten die op de kaart staan. Daarnaast zijn ze in het bezit van 15 GaultMillau-punten. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met producten uit eigen streek en met respect voor het seizoen. Ook met de sfeer zit het wel snor. De ingetogen, modern klassieke inrichting van internationale allure zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt.

Facebook Twitter

Deal-Voorwaarden

Receptenboekje:
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: op 10 september 2015 ontvang je het receptenboekje in PDF op het e-mailadres waarmee je bij je Groupon-account staat ingeschreven.

4-gangendiner + gin-tonic:
Geldigheid: vanaf 1 september t/m 30 september 2015 op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Voor een diner op vrijdag en zaterdag (beperkte beschikbaarheid) geldt een toeslag van € 10 p.p. Exclusief drankjes (m.u.v. 1 gin-tonic p.p. als aperitief). De inhoud van het gin-tonic diner staat vast. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen, geef deze door bij je reservering. Restaurant de Posthoorn behoudt zich het recht om een supplement in rekening te brengen voor dieetwensen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden bij deze deal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hotel Restaurant Posthoorn