Lente-zomersprei van gerecycled katoen

Lente-zomersprei van gerecycled katoen

Extra € 2,19 Korting Eindigt op 04-12
€ 30,98
€ 30,98
€ 28,79
7% korting
Verzendkosten: Vrij
Promotie eindigt in:3 dagen 06:03:14
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

De sprei is gemaakt van gerecycled katoen, met kwaliteitsbehoud van het originele product, maar met aanzienlijk minder milieu-impact.

Product-details

  • Lente-zomer sprei van 100% garengeverfd katoen, volledig geproduceerd in Italië
  • Verkrijgbaar in de volgende maten:
  • Eénpersoons: 180 x 290 cm
  • Twijfelaar: 220 x 290 cm
  • Tweepersoons: 250 x 290 cm
  • Garengeverfde garens betekent hoge kwaliteit stoffen omdat ze een perfecte afdichting garanderen bij het wassen en gebruik, ze vervagen niet en krimpen niet
  • Gemaakt van eerste keus materialen volgens de hoogste productienormen
  • De sprei is gemaakt van gerecycled katoen, een ethische en respectvolle keuze die dezelfde kenmerken van het originele product behoudt, maar met aanzienlijke besparingen op het gebied van milieu-impact.

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 08/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Il Gruppone SRL. Geregistreerd adres: Via Armando Diaz, 42, Gandino,, 24024, IT. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: giulio.ilgruppone@gmail.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.