Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Hypnosepraktijk Ede

Galvanistraat 1, Ede

Afvallen m.b.v. "maagband" hypnose, in 1, 2 of 4 sessies, bij Hypnosepraktijk Ede

Kies optie

In een Notendop

Door middel van hypnose wordt je onderbewustzijn nieuwe gewoontes aangeleerd waardoor je beter in staat bent naar je maag te luisteren.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 59 voor een Hypnose maagband; introductie sessie van 90 minuten (waarde € 179)
  • € 169 voor een Hypnose maagband; 2 sessies (waarde € 350)
  • € 249 voor een Hypnose maagband; 4 sessies (waarde € 699)

Hypnose is een kunstmatig gecreëerde staat van bewustzijn waarin je volkomen ontspannen en tegelijkertijd geconcentreerd bent. Hypnotherapie is het gebruikmaken van de trance-achtige toestand waarin iemand vatbaarder is voor het aanpassen van gevoel, gedrag of gedachten. Maagband hypnose speelt in op het onderbewuste om nieuwe gewoontes eigen te maken. Het programma maakt gebruik van een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen. De hypnose draagt bij aan een bewuster eetpatroon en leert om beter te luisteren naar wat je maag jou vertelt.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Hypnosepraktijk Ede

Hypnosepraktijk Ede biedt verschillende soorten hypnose-sessies. Zo kan je er o.a. terecht voor hulp bij afvallen, stoppen met roken en pijn- of stressreductie. Hypnotherapeut Jeff Bennink staat voor je klaar om je te helpen veranderen. Jeff is opgeleid door Shiela Granger, de oprichster van de maagband hypnotherapie methode. Dit maakt Jeff een van de weinige gecertificeerde behandelaars in Nederland.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 3 uur van tevoren telefonisch op 0318 754 148, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hypnosepraktijk Ede

Hypnosepraktijk Ede biedt verschillende soorten hypnose-sessies. Zo kan je er o.a. terecht voor hulp bij afvallen, stoppen met roken en pijn- of stressreductie. Hypnotherapeut Jeff Bennink staat voor je klaar om je te helpen veranderen.