Geen nieuwe meldingen

Hypnotictracks

12 maanden toegang tot een online cursus Gewichtsverlies met Hypnotherapie bij Hypnotictracks

Tot 89% korting.
110+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

De Engelstalige cursus bestaat uit 10 MP3 hypnotherapie downloads van 30 minuten met modules over alcohol, gewichtsmanagement, en energie.

Wat je krijgt

De deal

  • € 19,99 voor een online cursus Gewichtsverlies met Hypnotherapie (waarde € 183,24)

De Engelstalige cursus bestaat uit 6 modules van 6 weken en zijn gericht op het aanpassen van gedragspatronen. Met 10 MP3 downloads, 12 maanden onbeperkt toegang tot online cursusmateriaal en online back-up voor feedback en begeleiding voor het bereiken van je doelen.

Modules:

*Intro * Setting goals * Barriers and issues * Foods and fitness * Measuring progress * Coaching challenges and feedback * 102 pagina’s in totaal

MP3 tracks:

Hypnotictracks

Hypnotictracks is een bedrijf van Weller Associates, een hypnotherapiedienst dat is opgericht door naamgenoot Sam Weller. De organisatie richt zich op het helpen van klanten die zoeken naar verbetering in het leven. Weller beoefent al sinds 1989 hypnotherapie in de vorm van een-op-een afspraken in Oxfordshire, Engeland en met Hypnotictracks via audio downloads op het gebied van angsten, fobieën, gewichtsbeheersing en stoppen met roken.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 6 maanden na aankoop je cursus. Aanmelden doe je op http://www.hypnotictracks.com/vouchercode.php, met gebruik van je groupon-codes. Na inwisseling van je groupon heb je 12 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: de cursus is in het Engels. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hypnotictracks