sluit
TTD Launch

Entreetickets voor IBIZA Xperience Fair 2023 op 1 en 2 april in de Brabanthallen in Den Bosch

Friesland

Kies optie

In een Notendop

Laat de voorpret voor de zomer van 2023 maar alvast beginnen tijdens deze tweedaagse Ibiza Fair met fashion, muziek, eten en meer

Over deze deal

  • Tickets voor IBIZA Xperience Fair 2023
  • Data: zaterdag 1 april en zondag 2 april 2023
  • Openingstijden: 12.00 tot 21.00 uur (zaterdag) en 11.00 tot 17.00 uur (zondag)
  • Locatie: Brabanthallen, Den Bosch, adres: Diezekade 2

Op de IBIZA Xperience Fair ontdek je alles wat Ibiza te bieden heeft. Tussen het shoppen op de trendy Hippie markt geniet je van gezellige terrasjes of in de relaxte lounge area 'House of Garden' met Ibiza sounds. Bij de diverse foodtrucks verwen je je smaakpapillen. Bij de tapas- en sangriabar proef je de Spaanse lekkernijen. Ontdek het Ibiza netwerk en de hotspots van Ibiza. Of ervaar de Spiritual Experience area. Je vindt er grote, professionele stands en kleinere, met de mooiste Ibiza items. 'Share Love, Peace & Happiness' het gevoel waar Ibiza vooral bekend om is, tijdens de IBIZA Xperience.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor IBIZA Xperience Fair op de door jou aangekochte datum.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.

Over IBIZA Xperience

Als jij (nog) niet naar het zonovergoten Ibiza kan, komt het eiland naar jou. De IBIZA Xperience wil de ongedwongen sfeer en ongeremde gevoel van dit eiland naar Nederland halen, zodat je het 'happy hippy'-gevoel kan ervaren tijdens deze grootse overdekte hippiemarkt. De Brabanthallen in Den Bosch worden voor 2 dagen verbouwd tot tropische bestemming met fashion, accessoires, beauty, decoraties en meer. Tussen het shoppen door kan je een hapje eten en drinken bij de verschillende foodtrucks, op een van de terrasjes of ga je relaxen in de lounge area 'House of Garden' met Ibiza sounds.