Geen nieuwe meldingen

Marconistraat 14a, Hoogeveen

Drenthe: 2 heats karten bij Indoor Kartracing Hoogeveen voor 1-10 personen

Kies optie

In een Notendop

Daag je vrienden uit, race in twee heats naar de overwinning en kroon jezelf tot koning(in) van de kartbaan.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Er is niks mis met je remmen losgooien, maar pas op dat je niet uit de bocht vliegt. Ontdek je grenzen en hoe je ze verlegt bij Indoor Kartracing in Hoogeveen.

Kies uit 4 opties

  • € 17,50 voor twee heats karten voor 1 persoon (waarde € 28)
  • € 34,50 voor twee heats karten voor 2 personen (waarde € 56)
  • € 68,50 voor twee heats karten voor 4 personen (waarde € 112)
  • € 169,50 voor twee heats karten voor 10 personen (waarde € 280)

Een potje karten begint al dagen van tevoren met het uitdagen van je vrienden. Er wordt een wedje gemaakt, grote verhalen verteld, stoer gedaan… Dat moet iedereen nog maar bewijzen, het strijdtoneel daarvoor is de kartbaan. Je hebt supersnelle karts tot je beschikking met een motor van 270 cc waarmee je snelheden tot wel 62 kilometer per uur kan halen. Houd je kart onder controle en vlieg op hoge snelheid door de bocht om je voorgangers in te halen. Race jij als eerste over de finishlijn?

Heb je de eerste heat niet gewonnen? Dan is er geen man overboord, je hebt namelijk nog een herkansing. Nu ken je alle bochten en kan je nét een beetje harder dan de eerste ronde. Beide heats duren 12 minuten. Dankzij de tijdsregistratie weet je wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus komt en wie zich met recht koning(in) van de kartbaan mag noemen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0528 233 320, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Maximaal 10 personen per reservering. Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2 per persoon, te voldoen bij Indoor Karting Hoogeveen. Één heat duurt 12 minuten. Minimumlengte 1.60 m. Onder de leeftijd van 15 jaar moet er iemand van 18 jaar of ouder bij zijn. Niet geldig i.c.m. andere acties en arrangementen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Indoor Kartracing Hoogeveen

Op industrieterrein De Wieken in Hoogeveen staat een grote loods, speciaal ingericht voor jou om je remmen helemaal los te gooien. Niet alleen kom je er om vurige heats te karten maar ook om je vrienden uit te dagen voor een spannend potje lasergamen. Bovendien kan je er ook terecht voor kinderfeestjes en speciale arrangementen. Ben je met meer dan 10 personen? Kies dan bijv. voor een buffet of uitgebreide schaal met bittergarnituur om de grootste honger te stillen.