Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Orion 4, Zeewolde

Onderhouds- en schoonmaakbeurt voor de cv-ketel bij Installatiebedrijf van Schaik

Kies optie

In een Notendop

Laat je cv-ketel controleren, reinigen, afstellen en indien nodig ontluchten + bijvullen of kies een jaarabbonement voor hulp bij storingen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Bepaalde zaken in het leven zijn onnodig: oorlog, ongemakkelijke blind-dates en dweilen met de kranen open. Op een winterse ochtend douchen met koud water is er ook zo een. Bespaar jezelf the horror dankzij een onderhouds- en schoonmaakbeurt van je cv van Installatiebedrijf van Schaik.

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor Onderhouds- en schoonmaakbeurt van CV (waarde € 80)
  • € 54,99 voor Onderhouds- en schoonmaakbeurt van CV +jaarabonnement (waarde € 110)

De onderhoudsbeurt bestaat uit het volgende:

  • Het controleren van de cv-ketel
  • Het afstellen van de cv-ketel
  • Het reinigen van de cv-ketel
  • Het ontluchten van de cv-ketel, indien nodig
  • Het bijvullen van de cv-ketel, indien nodig

Daarnaast is er de mogelijkheid om ook nog een jaarabonnement aan te schaffen. Dit betekent dat er buiten de onderhoudsbeurt de mogelijkheid is om eenmaal een tussentijdse storing van de cv-ketel zo spoedig mogelijk te laten verhelpen.

Installatiebedrijf van Schaik

Installatiebedrijf van Schaik is gevestigd in Zeewolde en weet alles op het gebied van verwarmings- en loodgieterswerk. Of je nu de badkamer wil verbouwen, een lekkende kraan wil laten verhelpen of problemen hebt met je cv-ketel: van Schaik is van alle markten thuis en biedt je goede en snelle service.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per huishouden te gebruiken.
Bijkomende kosten: exclusief eventuele reparatiekosten en materiaalkosten wanneer er door de monteur een defect wordt geconstateerd. Eventuele reparaties worden uitsluitend in overleg uitgevoerd. Deze kosten betaal je rechtstreeks bij Installatiebedrijf van Schaik.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0365 235 852, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders worden er voorrijkosten berekend.
Meer info: let op: het jaarabonnement wordt na een jaar stilzwijgend verlengd tegen het normaal geldende tarief, als je dit niet wilt moet je het abonnement vóór de afloopdatum schriftelijk of via e-mail opzeggen. Alleen geldig binnen een straal van 5 kilometer vanaf Zeewolde. Voor plaatsen tussen de 5 en 25 km vanaf Zeewolde geldt een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer. De optie inclusief jaarcontract is alleen geldig na (telefonische) beoordeling van de monteur. Slecht onderhouden CV ketels in verouderde staat worden niet onderhouden, of na overleg tegen een nader te bepalen toeslag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Installatiebedrijf van Schaik