Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Into the Groove

4 locaties

NLP-training in een dag voor 1 of 2 personen in verschillende steden bij Into the Groove

Kies optie

In een Notendop

Leer met NLP effectief communiceren, zeggenschap krijgen over je gemoedstoestand en succesvol doelen te stellen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 49,99 voor een NLP-training in 1 dag voor 1 persoon (waarde € 165)
  • € 94,99 voor een NLP-training in 1 dag voor 2 personen (waarde € 330)

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Je leert je eigen manier van communiceren herkennen en effectief maken, je beperkende overtuigingen omzetten in motiverende en je zelfvertrouwen vergroten. De dag is toegankelijk voor iedereen: man, vrouw, jong en oud en duurt van 10.00-17.00 uur inclusief koffie en thee. Tijdens de training wordt uitgelegd hoe taal gebruikt kan worden om bijvoorbeeld mensen te motiveren, doelen te leren stellen en te realiseren, eigen ervaringen te verwerken en terug te geven aan anderen. Na deze workshop ga je met een heleboel waardevolle kennis naar huis.

Locaties

  • Amsterdam
  • Apeldoorn
  • Den Haag
  • Utrecht

Into the Groove

Into the Groove is into coachen en trainen. 3 ideeën staan centraal: 1. je kan meer dan je denkt, 2. je leert sneller als je plezier hebt en tot slot 3. foutje moet kunnen. Ze maken gebruik van energieke en effectieve coaching- en trainingstechnieken en je kan er terecht voor NLP-trainingen, coaching, theatersportworkshops, toegepaste improvisatie en trainingen op maat.

Twitter

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op verschillende cursusdata, deze kan je online bekijken op into-the-groove.com/agenda/.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De training duurt van 10.00 - 17.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Into the Groove