Geen nieuwe meldingen

IPL Experience Centre

velperweg 25a, Arnhem

Slank af met enkelvoudige of meervoudige cryolipolyse-behandelingen bij IPL Experience Centre

Kies optie

In een Notendop

Sculptuur je lichaam met een cryolipolyse-behandeling die zich richt op buik, taille, dijbenen en billen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 79,99 voor 1 enkelvoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 350)
  • € 139,99 voor 1 meervoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 700)
  • € 229,99 voor 3 enkelvoudige cryolipolyse-behandelingen (waarde € 1.050)
  • € 389,99 voor 3 meervoudige cryolipolyse-behandelingen (waarde € 2.100)

Cryolipolyse. Moeilijk woord voor een relatief simpele behandeling. Wanneer je last hebt van overtollig vet op buik, taille, dijbenen en billen, kan een enkelvoudige of meervoudige cryolipolyse-behandeling iets voor je zijn. De behandeling richt zich op bevriezing van overtollige vetcellen. Hoe het werkt: een behandelkop zuigt als het ware de vetrol op en zorgt ervoor dat deze gekoeld wordt. Overtollige vetcellen kunnen op deze manier ‘bevriezen’, kristalliseren en worden vervolgens op natuurlijke wijze afgebroken door het lichaam. Het verschil tussen een enkelvoudige en meervoudige cryolipolyse-behandeling zit ‘m in het behandelgebied. Bij een enkelvoudige behandeling is het behandelgebied 23,5 x 8,4 cm en bij de meervoudige behandeling is dit gebied tweemaal zo groot. De enkelvoudige behandeling richt zich op het gebied boven of onder de navel en de meervoudige behandeling richt zich op het gebied van buik, taille, dijbenen binnen, dijbenen buiten, billen of de zogenaamde ‘manboobs’. Wanneer je meerdere behandeling neemt, zit er tussen elke behandeling een rustperiode van 8 weken. De cryolipolyse-behandeling duurt 30 tot 60 minuten.

IPL Experience Centre

IPL Experience Center is een gloednieuwe salon in Arnhem. Je kan hier onder andere terecht voor permanent ontharen, huidverjonging, acne-behandeling, en couperose door middel van een non-peroxide behandeling. De specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op iplexperiencecentre.nl/afspraak.php, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: er zijn gemiddeld 3 behandelingen nodig met tussenpozen van minimaal 8 weken voor het gewenste resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over IPL Experience Centre