Geen nieuwe meldingen

Pizza naar keuze bij Italgusto in Hekelingen, onder Spijkenisse

Resterende tijd beperkt!
Tot 46% korting.
Kies optie

In een Notendop

Smul van een ronde deegschijf bereid met de meest verse en Italiaan-ste ingrediënten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als na een espresso en een limoncello kan je er na een rijkelijk belegde pizza weer helemaal tegen Itali-aan. Voel je picobello bij Italgusto.

Kies uit 4 opties

  • € 5,99 voor een pizza naar keuze voor 1 persoon (waarde € 11)
  • € 11,99 voor een pizza naar keuze voor 2 personen (waarde € 22)
  • € 23,99 voor een pizza naar keuze voor 4 personen (waarde € 44)
  • € 34,99 voor een pizza keuze voor 6 personen (waarde € 66)

Een echte Italiaanse chef heeft hier de touwtjes in handen. Schuif aan in het afhaalrestaurant - of thuis bij afhalen - voor een traditionele pizza. Je kan kiezen uit alle pizza’s van de kaart (behalve de pizza Carpaccio). Van Margherita tot Capricciosa en van Diavola tot Calzone: je favoriet moet er haast wel tussen zitten.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0181 856 198, o.v.v. Groupon. In het geval van afhalen is reserveren niet nodig. Niet reserveren via de website van de dealaanbieder.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bezorging aan huis niet mogelijk. Ook geldig voor afhalen. Exclusief drankjes. Niet geldig voor pizza carpaccio. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Italgusto

Renato De Virgilis, chef-kok van beroep en een échte Italiaan, staat aan de wieg van Italgusto: een plek waar Italië en smaak elkaar vinden. Naast koken vindt hij zijn passie in het ontdekken van nieuwe, originele en authentiek Italiaanse producten die hij mooi in ons kikkerlandje kan introduceren. Bij dit restaurant in Hekelingen, onder Spijkenisse, eet je verse producten die voornamelijk uit de provincies Bari, Lecce en Brindisi in de regio Puglia (Zuidoost Italië) komen, tevens de geboortestreek van Renato. Je kan de pizza's en pasta's zowel in het restaurant zelf of thuis verorberen.

Italgusto

Restaurant, Pizza, Italiaans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.