Geen nieuwe meldingen

Verhuishulp incl. transport voor 4-8 uur bij Janseverhuizingen

Kies optie

In een Notendop

Geef het verhuizen van jouw spullen in de vakkundige handen van 2 óf 3 verhuizers - geldig in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Meerten
2 beoordelingen2 beoordelingen
oktober 5, 2020
De verhuizing op zich ging goed, hoewel we uren op de verhuislift hebben moeten wachten, maar toen die er eenmaal was... Niet goed is de communicatie en dat je pas de avond van tevoren de voorwaarden en informatie toegestuurd krijgt via een sms of app. Ik had 2 vouchers. maar omdat ik er maar een mocht gebruiken, heb ik die aan een vriend gegeven. Hij heeft dezelfde ervaring als ik. Heel jammer natuurlijk als de verhuizing zelf goed verloopt.
M
marten
4 beoordelingen4 beoordelingen
maart 11, 2020
Keurig geholpen, ben zeer tevreden

Over deze deal

Kies uit 6 opties

 • € 139 voor 4 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 500)
 • € 199 voor 6 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 750)
 • € 269 voor 8 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 1.000)

 • € 189 voor 4 uur verhuizen incl. transport + 3 verhuizers (waarde € 680)
 • € 279 voor 6 uur verhuizen incl. transport + 3 verhuizers (waarde € 1.020)
 • € 379 voor 8 uur verhuizen incl. transport + 3 verhuizers (waarde € 1.360)

Geldig voor verhuizingen door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Toeslagen:

 • Bij maximaal 90 kilometer afstand vanaf de dichtstbijzijnde locatie van Janseverhuizingen betaal je niks extra. Voor elke kilometer méér betaal je een toeslag van € 0,19 vanaf de dichtstbijzijnde locatie. Janseverhuizingen heeft locaties in Alkmaar (Einthovenstraat 113), Breda (Lijndonk 4), Den Haag (Erasmusweg 32) en Zoetermeer (Boerhaavelaan 22).
 • Toeslag van 20% (van de groupon-prijs) voor verhuizen op zaterdag en op avonden na 20.00 uur.
 • 50% voor verhuizen op zon- en feestdagen.
 • Eventuele parkeerkosten zijn voor jou.
 • Bij overschrijding van de uren op je groupon, betaal je € 25 per kwartier.
 • Tijd gaat in op het moment van weg rijden vanaf de dichtstbijzijnde vestiging.
 • Bij verhuizingen van of naar woningen hoger dan de eerste etage (en zonder lift) wordt € 20 per etage berekend.

Eventuele bijkomende kosten dien je contant af te rekenen bij Janseverhuizingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week, zowel overdag als 's avonds. Geldig voor verhuizingen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken.
Bijkomende kosten: exclusief eventuele parkeerkosten.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0684 231 001, o.v.v. Groupon. Vraag naar de beschikbaarheid voordat je je groupon koopt. Informeer meteen hoeveel tijd je naar verwachting nodig zal hebben voor de verhuizing. De tijd gaat in vanaf het moment van wegrijden. Bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Toeslagen: vanaf een straal van 90 kilometer van Janseverhuizingen geldt een toeslag van € 0,19 per kilometer. Janseverhuizingen heeft locaties in Alkmaar (Einthovenstraat 113), Breda (Lijndonk 4), Den Haag (Erasmusweg 32) en Zoetermeer (Boerhaavelaan 22). Op zaterdag en 's avonds na 20.00 uur geldt een toeslag van 20%, en op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 50% van de door jou betaalde Groupon-prijs. Bij overschrijding van de uren op je groupon, betaal je € 25 per kwartier. Bij verhuizingen van of naar woningen hoger dan de eerste etage (en zonder lift) wordt € 20 per etage berekend.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je bent 100% verzekerd voor schade door personeel of transport. Extra mogelijkheden: een extra verhuizer voor € 24,50 per uur, een verhuislift voor € 85 per uur (hiervoor geldt een minimale afname van 2 uur) en huur van verhuisdozen voor € 1 per doos en € 1 borg per doos. Het is ook mogelijk om vrijblijvend iemand langs te laten komen om de kosten op te maken voor een complete verhuizing (advies over aantal uren en eventuele meerprijzen). Dit kost € 29,99, kilometervergoeding van € 0,29 per km vanaf de Erasmusweg 4 in Den Haag. Exclusief verpakkingsmateriaal en monteren/demonteren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Janseverhuizingen

Janseverhuizingen biedt graag een helpende hand (of acht) bij het verhuizen van je spullen door heel Nederland (excl. Waddeneilanden). Met vestigingen in Alkmaar, Breda, Den Haag en Zoetermeer staan ze, verspreid door het land, klaar om jou en je dierbare meubilair, vetplanten en badeendjes van A naar B te brengen. Bij een verhuizing hoort natuurlijk ook het inpakken en uitpakken van je spullen. Ook daar draait het bedrijf zijn helpende hand niet voor om. Klussen als vloeren leggen, lampen indraaien en planken ophangen laat je ook zonder probleem over aan deze vakmensen.