Geen nieuwe meldingen

Daalmeerstraat 5 - 7, Hoofddorp

1 uur rondspringen in de trampolinezaal van Jumpskillz Hoofddorp

Kies optie

In een Notendop

Ren, vlieg en stuiter op één van de grote trampolines, overwin obstakels of maak een vrije val in een bak vol foam-blokken.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 3,99 voor 1 uur jumpen voor 1 persoon (waarde € 8)
  • € 7,99 voor 1 uur jumpen voor 2 personen (waarde € 16)
  • € 14,99 voor 1 uur jumpen voor 4 personen (waarde € 32)
  • € 21,99 voor 1 uur jumpen voor 6 personen (waarde € 48)
  • € 27,99 voor 1 uur jumpen voor 8 personen (waarde € 64)
  • € 32,99 voor 1 uur jumpen voor 10 personen (waarde € 80)

Uitsluitend geschikt voor personen van 12 jaar of ouder.

Bezoek samen met je beste vrienden, collega’s of familie dit indoor trampolinepark en vermaak je op talloze trampolines, een stormbaan, grote airbags, een klimmuur en meer. Je hebt maar liefst een uur de tijd om vrij door de zaal te rennen of te jumpen en je gezelschap uit te dagen voor spannende en uitdagende games.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag en donderdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op: 023 565 0044 of via e-mail hoofddorp@jumpskillz.nl o.v.v. Groupon. Let op: reservering is een uur voor sluitingstijd niet mogelijk. Wanneer Jumpskillz Hoofddorp bijvoorbeeld om 19.00 uur sluit, is de laatste reserveringsmogelijkheid om 17.00 uur.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Dinsdag en donderdag van 15.00 t/m 19.00 uur en vrijdag en zaterdag van 18.00 t/m 22.00 uur. Geschikt voor 12 jaar en ouder (bij twijfel kan er om een ID-kaart gevraagd worden). Het dragen van JumpSkillz-gripsokken is verplicht (eigen gripsokken zijn niet toegestaan). Je koopt deze sokken voor € 1,25 (het reguliere tarief is € 2,50). Na afloop mag je deze sokken mee naar huis nemen. De jump-sessies starten elk heel uur. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Niet geldig voor kinderfeestjes. Let op: je groupon is geldig voor één uur trampoline springen per persoon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Jumpskillz Hoofddorp

Bij dit funcentrum in Hoofddorp-Noord vind je trampolines, trampolines en nog meer trampolines. Je springt de hele zaal door en pakt ook de muren mee. Daarnaast zijn er attributen als touwen en ringen om aan te slingeren en land je zacht in een bak vol foam-blokken. Als je uitgesprongen bent, kan je in één van de restaurants - met uitzicht op het trampolineparadijs - terecht om weer op te laden met een broodje of wat te drinken. Parkeer je auto gratis of pak één van de bussen vanaf Station Hoofddorp richting dit indoor trampolinepark.