sluit
TTD Launch

Jumpskillz Purmerend

Van ijsendijkstraat 182, Purmerend

1 uur rondspringen in de trampolinezaal van Jumpskillz Purmerend

Kies optie

In een Notendop

Freestyle een uur lang op grote trampolines, overwin obstakels of maak een salto op de grote airbags.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 4,50 voor 1 uur jumpen voor 1 persoon (waarde € 9)
  • € 8,50 voor 1 uur jumpen voor 2 personen (waarde € 18)
  • € 16,50 voor 1 uur jumpen voor 4 personen (waarde € 36)
  • € 24,50 voor 1 uur jumpen voor 6 personen (waarde € 54)
  • € 31,50 voor 1 uur jumpen voor 8 personen (waarde € 72)
  • € 38,50 voor 1 uur jumpen voor 10 personen (waarde € 90)

Uitsluitend geschikt voor personen van 12 jaar of ouder.

Laat je fantasie een uur lang de vrije loop en test bijvoorbeeld samen met je vrienden hoe hoog jullie kunnen springen op de trampolines, check wie het snelste boven is op de klimmuur of maak een vrije val in de foamblokken. Dit trampolineparadijs daagt je sowieso uit om continu in beweging te blijven.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag en donderdag van 15.00 tot 18.00 uur en vrijdag en zaterdag van 18.00 tot 22.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 029 940 7402, óf via e-mail op purmerend@jumpskillz.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geschikt voor 12 jaar en ouder (bij twijfel kan er om een ID-kaart gevraagd worden). Het dragen van gripsokken JumpSkillz-gripsokken is verplicht (eigen gripsokken zijn niet toegestaan). Je koopt deze sokken voor € 1,25 (het reguliere tarief is € 2,50). Na afloop mag je deze sokken mee naar huis nemen. De jump-sessies starten elk heel uur. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Niet geldig voor kinderfeestjes. Let op: je groupon is geldig voor één uur trampoline springen per persoon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Jumpskillz Purmerend

Bij dit funcentrum in Purmerend vind je trampolines, trampolines en nog meer trampolines. Je springt de hele zaal door en pakt ook de muren mee. Daarnaast zijn er attributen als touwen en ringen om aan te slingeren en land je zacht in een bak vol foam-blokken. Als je uitgesprongen bent, kan je in het restaurant terecht om weer op te laden met een broodje of wat te drinken. Vanaf je tafel kijk je de zaal in, dus kan je anderen nog actief zien springen, slingeren en vliegen. Kom met de auto, de trein of een rechtstreekse bus vanaf station Amsterdam Centraal.