sluit
TTD Launch

Amrani Totaal

Laanstraat 82-10, Soest

Wassen/knippen/föhnen met naar keuze 10 highlights of heel hoofd highlights of verven bij Amrani Totaal in Soest

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 1-4.
Code toepassen
Meer dan 50 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Even fijn je haar laten verzorgen en opfrissen; and to top it of highlights of kleur, de keuze is aan jou.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Kappersbehandeling naar keuze
  • Je kan kiezen uit de volgende opties:
    • Wassen/knippen/föhnen
    • Wassen/knippen/föhnen met 10 folies highlights
    • Wassen/knippen/föhnen met heel hoofd highlights of verven

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 6 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag. Verplicht minimaal 6 uur van tevoren reserveren, telefonisch op 0620 671 717, o.v.v. Groupon. Meer info: bij optie 3; met heel hoofd highlights of verven geldt een toeslag van € 15 wanneer je haar langer dan schouderlengte is. Deze toeslag betaal je ter plaatse aan Amrani Totaal. Niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 6 oktober 2021. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Amrani Totaal

Amrani Totaal heeft haar naam overduidelijk te danken aan het aanbod. Bij deze salon in Soest kan je namelijk gemakkelijk terecht voor verzorging van je totale lichaam. Van huid tot haar en van nagels tot wimpers. Het warme team biedt specialistische behandelingen voor elk individu. Want niet alleen zijn ze gespecialiseerd in verschillende behandelingen, ze passen deze behandelingen ook nog eens aan op jouw wensen en de behoeften van jouw huid en haar. Amrani Totaal biedt bovendien het Totaal-plaatje als het gaat om de ervaring: een warm welkom wordt opgevolgd door een specialistische behandeling en de beauty- en wellness-experts doen hun uiterste best voor een tevreden klant.