sluit
Gebruik code DOUBLE en krijg tot 25% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Kortingsbon Beauty- Kapper Amersfoort


Altijd een bob lijn gehad? En wil je nu eens wat anders? Dan wordt het weer eens tijd om naar de kapper te gaan. De Kapper in AmersfoortEn dit keer kan dat ook nog eens met Korting. Met de Kortingsbon van Groupon kan je nu naar de Kapper in Amersfoort. Nu hoef je geen twee keer meer na te denken of je die bob lijn wel wil veranderen. Je loopt gewoon met de Kortingsbon in Amersfoort de Kapper binnen en laat je adviseren over je nieuwe coupe om opnieuw je Beauty te ontdekken.

De Kapper in Amersfoort


De Kapper in Amersfoort kan je adviseren welk kapsel het beste bij je past. Heb je altijd de bob lijn gehad en wil je nu wat anders? De Kapper in Amersfoort bekijkt hoe ze die bob lijn kan veranderen naar een leuke korte coupe of ze maakt een plan met jou om weer mooi lang haar te krijgen. Dat kan doordat ze bijvoorbeeld je haar van een mooi kleurtje voorziet en de dode punten eruit knipt. Dan adviseert ze ook nog om die dode punten er regelmatig uit te halen zodat je mooi lang haar krijgt en je oude bob lijn verdwijnt. En dat regelmatig terugkomen in Amersfoort bij de Kapper hoeft geen probleem te zijn. Dan ga je weer naar Groupon voor die Kortingsbon. Dan blijft het leuk om naar de Kapper te gaan om de lang gewenst coupe nu eindelijk te laten aanmeten en je Beauty weer te laten stralen. Dankzij de Kortingsbon. Dus denk niet langer en onderneem nu actie. Neem die Kortingsbon en laat je haar weer schitteren.