sluit
TTD Launch

Angels Beauty Style

Kinkerstraat 162, Amsterdam

Kappersbehandeling naar keuze bij Angels Beauty Style in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Je haar wordt gewassen, geknipt en naar keuze gekleurd en gevoed met een keratine behandeling.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Kappersbehandeling naar keuze:
  • Wassen, knippen en drogen
  • Wassen, knippen, drogen en half-hoofd highlights
  • Wassen, knippen, drogen en kleuren
  • Wassen, knippen, föhnen en keratine behandeling voor kort haar
  • Wassen, knippen, föhnen en keratine behandeling voor halflang haar
  • Wassen, knippen, föhnen en keratine behandeling voor lang haar

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0202 238 370. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Het kleuren van het haar en het zetten van highlights is geldig voor haar tot schouderlengte, voor haar langer dan schouderlengte betaal je op locatie een toeslag van €10. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Angels Beauty Style

Angels Beauty Style is een all-round beauty salon waar mannen, vrouwen en kinderen terecht kunnen voor vele behandelingen. Laat je haar knippen, geniet van een gezichtsbehandeling, relax tijdens een massage of laat een nieuwe set acrylnagels zetten. Het kan allemaal bij Angels Beauty Style in de Kinkerstraat in Amsterdam-West.