sluit
TTD Launch

Kapsalon Latino

Groene Hilledijk 193A, Rotterdam

Braziliaanse keratine-behandeling of Super Straight Hair keratine-behandeling bij kapsalon Latino in Rotterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOKAAL. Eindigt 10-6.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Herstel je coupe met een keratine-behandeling of maak je haar zo steil als een zwarte piste met de Super Straight Hair keratine-behandeling.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 59,99 voor een keratine-behandeling van 2 uur (waarde € 150)
  • € 79,99 voor een Super Straight Hair keratine-behandeling van 2,5 uur (waarde € 200)

Een keratine-behandeling is ontwikkeld om je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij en gezond te maken. Keratine is een eiwit dat je lichaam zelf produceert en zorgt voor elasticiteit in je huid en haar. De proteïnerijke producten met keratine die gebruikt worden tijdens deze voedende behandeling focussen op het herstellen van beschadigingen van het haar en op het vormen van een laagje/coating rond het haar om het te beschermen. De keratine-behandeling zorgt ervoor dat je natuurlijke slag of krul behouden blijft en duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Wil je dat je haar ook steil gemaakt wordt, ga dan voor een uitbreiding van de normale keratine-behandeling: de Super Straight Hair keratine-behandeling van ongeveer 2,5 uur.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 8 uur van tevoren telefonisch op 010 818 1053, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Let op: geldig voor haar tot 30 cm lang. Voor elke 10 cm extra geldt een toeslag van € 20. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kapsalon Latino

Latino staat voor de Latijns-Amerikaanse bevolking in Zuid-Amerika. Voor deze kapsalon hoef je niet zo ver te reizen, want met een locatie in Rotterdam is het voor iedereen makkelijk bereikbaar. Tussen Feijenoord en Hillesluis kappen deze kappers elke dag knappe koppen en ontdoen ze andere (intieme) plekken van ongewenst haar. De behandelingen zijn geschikt voor elke haarsoort, maar de expertise ligt, zoals de naam doet vermoeden, bij Latijns-Amerikaanse haartypes.