sluit
Gebruik code MASSAGE25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Sportclub Match & Eetcafe Thijs

Sint Gilleshof 5, Amsterdam

5 of 10 keer squashen tijdens de daluren Sportclub Match in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Kom 5 of 10 keer squashen tijdens de daluren

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 5 of 10 keer squashen excl. materiaal huur in de daluren
  • Rackets kan je bij de club huren en ze verkopen ook squashballen, van beginner tot pro
  • Donkere zolen en afgevende zolen zijn niet toegestaan
  • Daarom ook schoenen te huur van maat 39 tot 45

Opgelet! Donkere en afgevende zolen zijn niet toegestaan.

Daluren:

  • Ma-do: 09.00 - 17.00 uur
  • Vrij-za: 09.00 - 21.00 uur
  • Zo: 13.00 - 21.00 uur

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Na inwisseling is de 5-rittenkaart nog 6 maanden geldig op alle dagen van de week, de 10-rittenkaart nog 12 maanden geldig op alle dagen van de week
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 669 5880, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe leden. De rittenkaart is persoonsgebonden. 1 keer squashen betekent 1 baan van 45 minuten. Maximaal 1 baan reserveren per dag, per kaart. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sportclub Match

Sportclub Match in Amsterdam Nieuw Sloten is een sportcomplex met squash in de hoofdrol. Je kan hier banen en materiaal huren en het centrum organiseert daarnaast trainingen en toernooien. Onder hetzelfde dak kan je ook terecht voor fitness, personal training en verschillende groepslessen, waaronder yoga en Zumba. Sportclub Match is toegankelijk voor iedereen; je hoeft geen lid te zijn om een losse sessie squash of fitness te boeken. Voorafgaand aan je sportsessie opwarmen met een kop koffie of juist nadien afkoelen met een koud drankje kan bij het veelzijdige horecagedeelte van het complex: Eetcafé Thijs. Dit is geen simpele sportkantine, maar een plek waar je uitgebreid kan ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. Van verse pancakes in de ochtend en smullen van een mosselpannetje in de avond tot proosten met een cocktail onder het genot van een portie nacho's. Het café ziet groen van de gezellige planten en biedt een groot terras aan twee kanten, om kans op een zonnig plekje te vergroten. Ook met koud weer kan je lekker buiten zitten, met een beetje hulp van de terrasverwarming.